EjendomsWatch

Colliers opruster i Trekantsområdet

Erhvervsmægleren ansætter tidligere håndboldagent som mægler og udvider staben i det jyske. Markedet er inde i en gunstig udvikling, lyder forklaringen fra direktør.

Foto: PR

Colliers International ansætter Søren Jensen som ny erhvervsejendomsmægler i sin Vejle-afdeling, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

"Markedet er inde i en gunstig udvikling og vores services er efterspurgte som aldrig før, derfor er vi rigtig glade for at kunne byde velkommen til endnu en profil til vores team," siger René Neesgaard, partner og direktør hos Colliers i Vejle, i meddelelsen.

Søren Jensen kommer fra en stilling som partner, direktør og håndboldagent i CHJ Management, der primært rådgiver håndboldspillere i de bedste europæiske klubber.

Derudover har Søren Jensen blandt andet været ejer af IT-virksomheden Compaz samt beskæftiget sig med investeringer i udlejningsejendomme hos Compaz Ejendomme  i Kolding, hvor han er bosat.

Udover kontoret i Vejle har Colliers afdeling i København, Aarhus, Odense og Aalborg. Erhvervsmægleren beskæftiger ca. 100 medarbejdere i Danmark.

Colliers udvider direktionen

Colliers henter finansprofil hos EY

Colliers hyrer Deloitte-konsulent som ny erhvervsmægler

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: En ny virkelighed for ejendomsmarkedet?

Aktiviteten på ejendomsmarkedet er stilnet af i tredje kvartal efter at have holdt et højt tempo i første halvår. Usikkerhed om inflation, rente og efterspørgsel har efterladt investorerne afventende for en stund, men købere og sælgere er så småt ved at finde hinanden igen, lyder det fra Nordicals-direktør i denne klumme.

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier