Colliers opruster i Trekantsområdet

Erhvervsmægleren ansætter tidligere håndboldagent som mægler og udvider staben i det jyske. Markedet er inde i en gunstig udvikling, lyder forklaringen fra direktør.
Foto: PR
Foto: PR

Colliers International ansætter Søren Jensen som ny erhvervsejendomsmægler i sin Vejle-afdeling, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

"Markedet er inde i en gunstig udvikling og vores services er efterspurgte som aldrig før, derfor er vi rigtig glade for at kunne byde velkommen til endnu en profil til vores team," siger René Neesgaard, partner og direktør hos Colliers i Vejle, i meddelelsen.

Søren Jensen kommer fra en stilling som partner, direktør og håndboldagent i CHJ Management, der primært rådgiver håndboldspillere i de bedste europæiske klubber.

Derudover har Søren Jensen blandt andet været ejer af IT-virksomheden Compaz samt beskæftiget sig med investeringer i udlejningsejendomme hos Compaz Ejendomme  i Kolding, hvor han er bosat.

Udover kontoret i Vejle har Colliers afdeling i København, Aarhus, Odense og Aalborg. Erhvervsmægleren beskæftiger ca. 100 medarbejdere i Danmark.

Colliers udvider direktionen

Colliers henter finansprofil hos EY

Colliers hyrer Deloitte-konsulent som ny erhvervsmægler

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også