EjendomsWatch

Colliers opruster i Trekantsområdet

Erhvervsmægleren ansætter tidligere håndboldagent som mægler og udvider staben i det jyske. Markedet er inde i en gunstig udvikling, lyder forklaringen fra direktør.

Foto: PR

Colliers International ansætter Søren Jensen som ny erhvervsejendomsmægler i sin Vejle-afdeling, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

"Markedet er inde i en gunstig udvikling og vores services er efterspurgte som aldrig før, derfor er vi rigtig glade for at kunne byde velkommen til endnu en profil til vores team," siger René Neesgaard, partner og direktør hos Colliers i Vejle, i meddelelsen.

Søren Jensen kommer fra en stilling som partner, direktør og håndboldagent i CHJ Management, der primært rådgiver håndboldspillere i de bedste europæiske klubber.

Derudover har Søren Jensen blandt andet været ejer af IT-virksomheden Compaz samt beskæftiget sig med investeringer i udlejningsejendomme hos Compaz Ejendomme  i Kolding, hvor han er bosat.

Udover kontoret i Vejle har Colliers afdeling i København, Aarhus, Odense og Aalborg. Erhvervsmægleren beskæftiger ca. 100 medarbejdere i Danmark.

Colliers udvider direktionen

Colliers henter finansprofil hos EY

Colliers hyrer Deloitte-konsulent som ny erhvervsmægler

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier