EjendomsWatch

Colliers udvider direktionen

Hidtidig marketing- og kommunikationschef træder et trin op i hierakiet. Det er behov for flere kræfter i jagten på vækst, lyder det fra driftsdirektør hos erhvervsmægleren.

Lisbeth Kempel, marketingdirektør hos Colliers International. | Foto: PR

Lisbeth Kempel er udnævnt til marketingdirektør hos Colliers International, skriver erhvervsmægleren i en pressemeddelelse. Hun har i forvejen været hos Colliers i godt to år i en stilling som marketing- og kommunikationschef.

"Vi har nogle ambitiøse vækstmål, der kræver stærke kompetencer i ledelsen. Lisbeth har siden sin ansættelse demonstreret høj faglighed og skabt resultater, så jeg er ikke i tvivl om, at hun er et stærkt supplement til den øvrige ledelse" siger Peter Lassen, dritsdirektør hos Colliers, i meddelelsen.

Foruden at have ansvar for marketingstrategi og ledelse af marketingafdelingen skal Lisbeth Kempel i sin nye rolle bidrage til udvikling af virksomhedens overordnede strategi.

"Jeg glæder mig meget til de nye udfordringer, hvor jeg kommer til at fortsætte med digitalisering og professionalisering af Colliers markedsføring, men også kommer til at arbejde med virksomhedens forretningsstrategi," siger Lisbeth Kempel i meddelelsen.

Lisbeth Kempel er uddannet HD i afsætningsøkonomi fra Handelshøjskolen i Aarhus, hvorfra hun også har en Executive Master i strategisk virksomhedskommunikation.

Colliers henter finansprofil hos EY

Colliers hyrer Deloitte-konsulent som ny erhvervsmægler

Colliers: Hovedstadsområdet fortsætter dominansen på ejendomsmarkedet

Mere fra EjendomsWatch

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Analyse: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Økonomer: S-forslag om huslejeloft er omfordeling

Regeringens forslag om huslejeloft handler om at tage fra udlejerne og give til lejerne, mener to økonomer. Minister har dog selv advaret om, at det kan være ekspropriation, hvis staten sætter regulering ud af kraft.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier