EjendomsWatch

Colliers udvider direktionen

Hidtidig marketing- og kommunikationschef træder et trin op i hierakiet. Det er behov for flere kræfter i jagten på vækst, lyder det fra driftsdirektør hos erhvervsmægleren.

Lisbeth Kempel, marketingdirektør hos Colliers International.

Lisbeth Kempel er udnævnt til marketingdirektør hos Colliers International, skriver erhvervsmægleren i en pressemeddelelse. Hun har i forvejen været hos Colliers i godt to år i en stilling som marketing- og kommunikationschef.

"Vi har nogle ambitiøse vækstmål, der kræver stærke kompetencer i ledelsen. Lisbeth har siden sin ansættelse demonstreret høj faglighed og skabt resultater, så jeg er ikke i tvivl om, at hun er et stærkt supplement til den øvrige ledelse" siger Peter Lassen, dritsdirektør hos Colliers, i meddelelsen.

Foruden at have ansvar for marketingstrategi og ledelse af marketingafdelingen skal Lisbeth Kempel i sin nye rolle bidrage til udvikling af virksomhedens overordnede strategi.

"Jeg glæder mig meget til de nye udfordringer, hvor jeg kommer til at fortsætte med digitalisering og professionalisering af Colliers markedsføring, men også kommer til at arbejde med virksomhedens forretningsstrategi," siger Lisbeth Kempel i meddelelsen.

Lisbeth Kempel er uddannet HD i afsætningsøkonomi fra Handelshøjskolen i Aarhus, hvorfra hun også har en Executive Master i strategisk virksomhedskommunikation.

Colliers henter finansprofil hos EY

Colliers hyrer Deloitte-konsulent som ny erhvervsmægler

Colliers: Hovedstadsområdet fortsætter dominansen på ejendomsmarkedet

 

Forsiden lige nu

KPMG-topchef køber investeringsejendom til rekordpris og gør lejere nervøse

Den øverste chef i revisionsselskabet KPMG i Danmark er ved siden af sit job også ejendomsinvestor. Med en ny tocifret millioninvestering i en nødlidende ejendom i København frygter lejerne at blive kastebold mellem kortsigtede spekulanter. KPMG-direktør lover dog over for EjendomsWatch at overholde gældende lovgivning.

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

Hverken høje eller lave indkomstgrupper skal klumpe sig sammen, lyder det fra statsministeren – og også fra en overvægt af danskere, viser en rundspørge. Resultatet glæder den almene boligsektor, der har gode erfaringer med blandet byggeri, og som også flere og flere private udviklere går i partnerskab med.

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Familievirksomheden Gangsted-Rasmussen har hentet en ny ejendomspartner hos konkurrent. Rekrutteringen kommer efter, at Christian Gangsted-Rasmussen sidste år valgte at sige farvel til en række tidligere partnere og videreføre virksomheden i nye rammer.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier