EjendomsWatch

Colliers henter to nye ansigter hos konkurrenter

I Aarhus-afdelingen oprustes med både mægler og sagskoordinator.

Anne Elmbo er ny erhvervsmægler hos Colliers. | Foto: PR

Erhvervsmægleren Colliers International har på sit kontor i Aarhus ansat 24-årige Anne Elmbo som erhvervsejendomsmægler, hvor hun skal arbejde med retail som sit fokusområde, oplyser Colliers, der dermed kommer op på 38 medarbejdere i Aarhus.

Anne Elmbo er uddannet finansøkonom og kommer fra en stilling som erhvervsmægler hos Realmæglerne, fremgår det.

Samtidig er Lisa Fredborg, 25 år, ansat som sagskoordinator. Hun skal primært arbejde med kontor- og investeringssegmentet og kommer fra en stilling hos Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen Erhverv i Aarhus, fremgår det.

"Vi har været i Aarhus i 30 år, men vi oplever lige nu, at vores services er efterspurgte som aldrig før. Derfor er vi rigtig glade for at kunne byde velkommen til to nye medarbejdere, så vi kan følge med væksten og fortsat betjene vores kunder på et højt niveau," hedder det fra Johan Gottschalk og Jan Nickelsen, partnere og direktører hos Colliers i Aarhus, i meddelelsen.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier