Staten vil hente milliongevinst på gammelt hospital

Statens ejendomsselskab købte bygningskompleks for fire mio. kr. for et halvt år siden. Nu er det sat til salg til den dobbelte pris.
Foto: PR
Foto: PR

Statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, ser ud til at have et usædvanligt godt købmandskab. Eller også har Region Sjælland solgt til spotpris.

Sagen handler om det nu nedlagte psykiatrihospital i Dianalund på Midtsjælland, som ifølge Sjællandske nu er sat til salg af Freja Ejendomme for 8 mio. kr. Tilbage i august blev hospitalet købt af Region Sjælland for det halve — 4 mio. kr., skriver avisen.

"Vi har allerede fået henvendelser fra flere interesserede købere, så vi er sikre på, at vi nok skal finde en seriøs køber, siger Lisbeth Nørskov Poulsen, projektleder i Freja Ejendomme, til Sjællandske.

Det 6321 kvm store bygningskompleks har i mere end et år fungeret som asylcenter, men lejekontrakten med Udlændingestyrelsen udløber med udgangen af i år, fremgår det.

Ifølge Freja Ejendomme gør bygningernes placering og størrelse dem velegnede til kursusvirksomhed eller til domicil for en større virksomhed.

Fyrede rådgivere undrer sig over Region Sjælland

Sjællandske hospitaler på 240.000 kvm solgt for 4 mio. kr. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også