EjendomsWatch

Nybolig Erhverv opruster med tidligere Stofa-topchef

Med 14 års erfaring som topchef i den danske kabel-tv-leverandør Stofa Ole Simonsen nu til at sælge erhvervsejendomme.

Foto: PR

Nybolig Erhverv Horsens opruster sin organisation med ansættelsen af 58-årige Ole Simonsen, der fra 1999-2013 var topchef hos kabel-tv-leverandøren Stofa og som er bosat i Hornsyld.

Ifølge en pressemeddelelse fra Nybolig Erhverv sker ansættelsen som følge af et stigende aktivitetsniveau, hvor ikke kun Horsens, men også de omkringliggende kommuner har fået gang i væksten.

De to indehavere, Bo Pinholt og Per Ahlgreen, fremhæver, at Ole Simonsens brede erfaring med erhvervslivets vilkår såvel lokalt som nationalt vil komme både kunder og samarbejdspartnere til gavn.

Nybolig Erhverv får ny direktør fra Sadolin & Albæk

Nybolig Faaborg opruster

Jyske erhvervsmæglere fusionerer

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier