EjendomsWatch

Fem nye partnere i Henning Larsen Architects

Partnerne er udpeget på baggrund af både faglige og kommercielle parametre, lyder det fra adm. direktør. Særligt et forretningsområde har fået selskabet til at udpege den første ingeniør som partner.

Mette Kynne Frandsen, adm. direktør og partner hos Henning Larsen Architects. | Foto: Thomas Nielsen/Jyllands-Posten

I takt med virksomhedens øgede aktiviteter og indsats på nye fagområder udvider Henning Larsen Architects partnerkredsen med fem nye partnere, meddeler selskabet.

De nye partnere er arkitekterne Sarah Müllertz Gudiksen, Kasper Kyndesen, Nina La Cour Sell, Michael Sørensen og ingeniør Jakob Strømann-Andersen.

"De nye partnere er fem dygtige, faglige profiler. De har allerede vist, at de kan bidrage til virksomhedens udvikling, både forretningsmæssigt og fagligt. Det bliver også deres opgave fremover. De nye partnere er et vigtigt skridt i vores strategi, og de er med til at bære vores kultur og faglighed ud i projekterne, både i Danmark og internationalt," siger Mette Kynne Frandsen, adm. direktør og partner hos Henning Larsen Architects, i meddelelsen.

Jakob Strømann-Andersen er den første ingeniør, der bliver udpeget som partner. Det sker ifølge Mette Kynne Frandsen på grund af selskabets stigende fokus på bæredygtigt byggeri.

Henning Larsen Architects opererer globalt og har kontorer i seks lande. Aktuelt arbejder virksomheden med projekter på fem kontinenter.

Henning Larsen-topchef har store forventninger til fremtiden

Siemens er springbræt for Henning Larsen i Tyskland

Mærsk-formand i spidsen for arkitektfirma

Mere fra EjendomsWatch

Mægler misbrugt i Rema-direktørs boligsalg for 120 mio. kr.

REMA-DIREKTØR I DOBBELTROLLE: En lokal ejendomsmæglers vurdering blev brugt, da Rema-direktør solgte et boligprojekt til små investorer for over 120 mio. kr. Mægleren afviser dog nogensinde at have lavet den pågældende vurdering. ”Vi er bare blevet brugt som en brik i et stort spil,” siger mægler.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier