EjendomsWatch

Helsingør-arkitekter optager to nye partnere

Dall & Lindhardtsen ejes fremover af fire partnere, hvoraf den ene er hentet uden for virksomheden.

Foto: PR

Arkitektfirmaet Dall & Lindhardtsen, der har hjemsted i Helsingør, har optaget to nye partnere i sin ejerkreds, der dermed består af fire personer, meddeler virksomheden.

Ny partner er således Camilla Ulrikkeholm Klinkby, der har arbejdet i virksomheden de seneste fem år, samt Peter Johansson Jørgensen, der kommer fra en stilling som sagsarkitekt og projekteringsansvarlig hos Jaja Arkitekter, men som tidligere har arbejdet hos Dall & Lindhardtsen gennem fire år.

Ejerskabet har hidtil været delt mellem Kjeld K. Knudsen, der har arbejdet hos Dall & Lindhardtsen i 36 år, heraf de 26 som medejer, og Christian Kloch, der har arbejdet i firmaet gennem 18 år og være medejer i snart 10 år.

"Camilla Ulrikkeholm Klinkby vil, når hun vender tilbage fra barsel, overtage ansvaret for arbejdet med prækvalifikationer, hvilket er et område, som hun tidligere har haft ansvaret for hos Dall & Lindhardtsen. Herudover vil hun som noget nyt blive tegnestuens kommunikationsansvarlige," oplyser virksomheden.

Peter Johansson Jørgensen, som er certificeret DGNB-konsulent, vil gennem sit arbejde med tegnestuens projekter fra de tidlige udviklingsfaser til projekterings- og udførelsesfasen være ansvarlig for nyt og særligt fokus på implementering og videreudvikling af tegnestuens bæredygtige profil.

Dall & Lindhardtsen har fokus på offentlige byggeopgaver, herunder det nye Odense Universitetshospital. Selskabets senest offentliggjorte regnskab viser et resultat lige under 0 kr. med et underskud på 47.000 kr. ud af en bruttofortjeneste på 12,6 mio. kr.

Fem nye partnere i Henning Larsen Architects

Arkitekter opruster med fem nye partnere

KPF Arkitekter skifter ud på topposter i Jylland

Mere fra EjendomsWatch

Hans lån væltede Roskilde Bank

Et kæmpetab på udlån til ejendomsmatadoren Kenneth Schwartz Thomsen var en af hovedårsagerne til, at Roskilde Bank gik konkurs. Banken selv var dog aktivt medvirkende til at forstørre problemerne, fortæller den fallerede ejendomsinvestor, der for første gang giver sit syn på, hvad der skete op til krakket.

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er dømt til at betale erstatning, mens bestyrelsesmedlemmer frifindes.

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier