EjendomsWatch

Direktør stiger i graderne hos Goldschmidt

Intern forfremmelse udvider koncerndirektionen i M. Goldschmidt Holding.

Foto: PR

M. Goldschmidt Holding, der ejes af stifteren Mikael Goldschmidt, udnævner Søren Bjørn Hansen til viceadm. direktør pr. 1. januar 2017. Det skriver koncernen i en meddelelse.

Dermed består direktionen i M. Goldschmidt Holding, M. Goldschmidt Ejendomme og M. Goldschmidt Capital af Søren Bjørn Hansen og adm. direktør Mikael Goldschmidt, der er stifter og ejer med en estimeret formue på 2,4 mia. kr.

"Søren Bjørn Hansen har været ansat i koncernen i 10 år og er en særdeles kompetent og resultatorienteret medarbejder, som kender virksomheden indefra, og som vi har et fantastisk godt samarbejde med," lyder det i meddelelsen fra ledelsen ved Mikael Goldschmidt og bestyrelsesformand Niels Heering.

Søren Bjørn Hansen er uddannet cand.polit. og har været direktør i flere af M. Goldschmidt Holdings datterselskaber siden 2007. Senest har han været investeringsdirektør i koncernen.

Goldschmidt køber ind for knap en halv milliard

Rigmand hyrer ny ejendomsdirektør

Goldschmidt, NREP og Casa ser lyst på 2017

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier