EjendomsWatch

Direktør stiger i graderne hos Goldschmidt

Intern forfremmelse udvider koncerndirektionen i M. Goldschmidt Holding.

Foto: PR

M. Goldschmidt Holding, der ejes af stifteren Mikael Goldschmidt, udnævner Søren Bjørn Hansen til viceadm. direktør pr. 1. januar 2017. Det skriver koncernen i en meddelelse.

Dermed består direktionen i M. Goldschmidt Holding, M. Goldschmidt Ejendomme og M. Goldschmidt Capital af Søren Bjørn Hansen og adm. direktør Mikael Goldschmidt, der er stifter og ejer med en estimeret formue på 2,4 mia. kr.

"Søren Bjørn Hansen har været ansat i koncernen i 10 år og er en særdeles kompetent og resultatorienteret medarbejder, som kender virksomheden indefra, og som vi har et fantastisk godt samarbejde med," lyder det i meddelelsen fra ledelsen ved Mikael Goldschmidt og bestyrelsesformand Niels Heering.

Søren Bjørn Hansen er uddannet cand.polit. og har været direktør i flere af M. Goldschmidt Holdings datterselskaber siden 2007. Senest har han været investeringsdirektør i koncernen.

Goldschmidt køber ind for knap en halv milliard

Rigmand hyrer ny ejendomsdirektør

Goldschmidt, NREP og Casa ser lyst på 2017

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier