EjendomsWatch

"Svært at lave mirakler, når Jeudan har været der"

En ejendomsportefølje er i gang med at skifte hænder imellem de to selskaber. Handlernes værdi har allerede rundet 200 mio. kr. og viser forskellene i strategierne hos de to ejendomsgiganter, forklarer de hver især til EjendomsWatch.

Niels Heering, bestyrelsesformand i H. Goldschmidt Ejendomme. | Foto: Nikolaj Svennevig/Jyllands-Posten

Det privatejede selskab M. Goldschmidt Ejendomme har købt ejendommen, hvor Hellerup Parkhotel har hjemme. Men pungen blev ikke puttet i lommen med det samme, for Goldschmidt har også købt en boligejendom i Hvidovre. I begge handler er sælgeren børsnoterede Jeudan.

Gennem årene, når vi har købt porteføljer ind, har vi købt noget, hvor der har fulgt ejendomme med, som har ligget uden for København. Det er så det, som vi stille og roligt frasælger.

Per W. Hallgren, adm direktør i Jeudan

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier