EjendomsWatch

Newsec ansætter gammel kending som udlejningschef

Omkring tre år væk fra Newsec var alt, det blev til for den nye udlejningschef, der genoptager sit tidligere samarbejde med Newsecs største kunde Dades.

Michaela Rovang Thomsen er ny udlejningschef i Newsec. | Foto: PR/Newsec.

Administrationsselskabet Newsec ansætter Michaela Rovang Thomsen som ny udlejningschef i Newsec. Hun var tidligere ansat i Newsec fra 2008 til 2016.

Det oplyser Newsec i en pressemeddelelse torsdag.

"Jeg glæder mig til at vende tilbage til Newsec og til igen at skulle arbejde med en af landets største og mest interessante ejendomsporteføljer. Jeg er sikker på, at jeg med mine kompetencer fra min tid som erhvervsmægler og udlejningschef såvel som de seneste år i Danske Bank vil kunne bringe nyt til samarbejdet med Dades," udtaler Michaela Rovang Thomsen, i meddelelsen.

Hun kommer fra en stilling som senior porteføljemanager for ejendomme i Danske Bank, hvor hun blandt andet arbejdede med de overordnede strategier for placering af Danske Bank-filialer og tiltræder i Newsec 1. september.

I sin tidligere stilling i Newsec var Michaela Rovang Thomsen erhvervsmægler og udlejningschef for virksomhedens største kunde Dades, som hun nu genoptager kontakten til som udlejningschef, hvor hun får ansvaret for udlejning af en række af Dades' erhvervslejemål og porteføljemanagement.

"Det bliver godt at arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger, hvoraf flere er kendte ansigter, og samtidig blive en del af en virksomhed, hvor der er et internationalt udsyn og fokus på samarbejde mellem de forskellige faggrupper," udtaler hun.

Newsec forventer stabilt marked i resten af 2019

Kalvebod Brygge i København får ansigtsløft med ny badezone

Newsec overtager CC Property med ni ansatte

Trætte hjemmesider hos erhvervsmæglere udfordrer kundeoplevelsen 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier