EjendomsWatch

Newsec overtager CC Property med ni ansatte

Konsolideringen blandt erhvervsmæglerne fortsætter, denne gang med Newsec i offensiven. Grundlægger erkender at have talt usandt, da EjendomsWatch i sidste uge var på sporet af fusionen.

Morten Jensen, adm. direktør i Newsec. | Foto: PR

Erhvervsmægleren Newsec Advisory har overtaget det noget mindre CC Property, hvormed i alt ni medarbejdere får ny arbejdsgiver.

"Med CC Property ombord får vi udbygget vores fundament med stærke kompetencer og erfaringer. Vi får styrket vores specialiserede rådgivning og den dybe markedsindsigt, som kunderne efterspørger, og jeg er overbevist om, at vores erhvervelse af aktiviteterne i CC Property vil skabe de synergier, der sikrer, at vi får det maksimale ud af vores fælles ekspertiser og stærke relationer til kunderne," siger Morten Jensen, adm. direktør i Newsec Advisory, i en pressemeddelelse.

Grundlægger af CC Property Peter Mahony afviste ellers, at en fusion var på trapperne, da EjendomsWatch talte med ham i sidste uge. Anledningen var en ændring af selskabets navn fra CC Property til CCP.

"Det ved jeg ikke lige. Jeg tror, det er en fejl," sagde Peter Mahony.

Der er ikke nogen fusion eller noget på vej?

”Nej, nej, nej, nej," lød det.

Over for EjendomsWatch forklarer han mandag, at han var nødsaget til at svare sådan, da fusionen involverede medarbejdere, der ikke på det tidspunkt vidste, at de ville blive en del af Newsec.

2018-regnskabet for CC Property viser tilbagegang i top- og bundlinje: Bruttofortjenesten dykker fra 8,5 til 5,6 mio. kr., mens resultatet før skat falder fra 4,3 til 1,3 mio. kr.

Udover Peter Mahony bliver Birger Grubbe, Henrik Lumhldt og Lars Westall nye partnere i Newsec Advisory.

Blandt erhvervsmæglerne er der sket en del konsolidering de senere år: Colliers har overtaget Sadolin & Albæk, et privat konsortium har overtaget Nykredit Erhverv og omdøbt det til Nordicals, Danske Bank har solgte Home Erhverv til en kreds af partnere, mens CBRE har overtaget Michael Sehested.

Trætte hjemmesider hos erhvervsmæglere udfordrer kundeoplevelsen

Tre mæglere forenes om at sælge 180.000 kvm byggeretter i Høje-Taastrup  

Udlejningschef vender hjem til Newsec efter afbræk til Deas

Dukkert til Colliers efter Sadolin & Albæk-fusion 

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Lokal udviklers køb af Svendborg-ejendom optræder på dagens liste. Oversigten over de i alt to handler bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier