EjendomsWatch

Kalvebod Brygge i København får ansigtsløft med ny badezone

Ejendomsselskabet Dades lader fra i dag københavnerne bade endnu et sted i byen. Genboen til Islands Brygges havnebad, Kalvebod Brygge, får en ny badezone, der skal skabe mere liv i området mellem Langebro og Bernstorffsgade.

Fra fredag 16. august bliver det også muligt at tage en dukkert fra Kalvebpd Brygger overfor Islands Brygges havnebad. | Foto: Andreas Haubjerg/Politiken.

I løbet af de to seneste somre, hvor temperaturerne mange gange røg over de 25 grader, er mange københavnere hoppet i vandet for at blive kølet ned.

Områder som Islands Brygge har inkluderet bølgerne i byrummet ved at åbne kulturhus, caféer, Go Boat-bådudlejning og havnebad.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier