EjendomsWatch

Trætte hjemmesider hos erhvervsmæglere udfordrer kundeoplevelsen

EjendomsWatch har i samarbejde med analysefirmaerne Usergap og Novicell undersøgt de store erhvervsmægleres hjemmesider fra et brugerperspektiv. Flere af mæglerne indrømmer, at der er plads til forbedring. Syv mæglerhuse bliver bedømt i fem forskellige kategorier. Især én mægler skiller sig ud fra feltet. EjendomsWatch bringer et samlet overblik over resultaterne.

Erhvervsmæglernes hjemmesider er blevet analyseret.

De store erhvervsmæglere har ofret betydelige beløb på at opbygge fristende hjemmesider, der kan præsentere ejendomme til salg eller udlejning. Men hvilke mæglerfirmaers hjemmesider har den bedste brugeroplevelse? Det har EjendomsWatch i samarbejde med analysefirmaerne Usergap og Novicell sat sig for at undersøge hos Colliers, Cushman & Wakefield Red, CBRE, EDC Erhverv, Lintrup & Norgart, Newsec og Nordicals.

Konklusionen er, at der er noget at forbedre blandt de i alt syv erhvervsmæglere. Undersøgelsen har foregået ved, at 224 personer har testet mæglernes hjemmesider ved at skulle udføre forskellige opgaver på siderne. Derefter har de testpersonerne rangeret de forskellige hjemmesider inden for fem kategorier:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier