EjendomsWatch

EDC Poul Erik Bech gafler ny salgsdirektør hos Home

En øget satsning på projektsalg og -udlejning fører til ansættelsen af både direktør og mægler, der begge hentes hos Home-kæden.

Foto: PR

Ejendomsmæglerkæden EDC Poul Erik Bech opruster sin afdeling for projektsalg og -udlejning. Det sker gennem ansættelsen af Stine Krall Lorenzen som ny salgsdirektør, oplyser mæglerkæden.

Hun kommer fra en stilling som projektchef gennem 13 år hos Home-mægleren Bjerregaard & Co. i København, fremgår det.

"Vi er involveret i mange aktuelle nybyggerier – både som rådgivere og som mæglere for seriesalg og volumenudlejninger. Vi er rigtig stærke på udlejningsmarkedet, men vi ser et stort potentiale i at servicere flere projektudviklere med salg af ejerlejligheder," siger Kenneth Nielsen, projektdirektør hos EDC Poul Erik Bech, i meddelelsen.

Som ny mægler er desuden ansat Mette Moldt Mathiesen, der har erfaring som projektmægler i Home og tidligere har været i Danbolig, fremgår det.

Mæglerkæde opruster med partnere på Sjælland

Ny EDC-partner håber at store investorer vil vælge ham til

Mæglerkæde ansætter ny industrichef i Aarhus

EDC Erhverv optager ny partner i København

Forsiden lige nu

Baresso-ejer har planer om 30-35 nye kaffebarer i Danmark

Den fremadstormende tyske kaffekoncern Jab Holding, som ejer Baresso og Espresso House i Norden, vil inden for fem år have 85 kaffebarer i Danmark. På nuværende tidspunkt trumfer ekspansionslysten trangen til sorte tal på bundlinjen, fortæller direktøren for det danske selskab.

Comwell rammer forbi sine resultatforventninger

Den familieejede hotelkædes resultat i 2017 misser forventningerne med næsten 30 pct, hvilket selskabets adm. direktør forklarer med ekstraudgifter i Sverige og til lukning i Danmark. Kædens hidtil største hotel er undervejs, foruden en udvidelse i Aarhus.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier