EjendomsWatch

EDC Poul Erik Bech gafler ny salgsdirektør hos Home

En øget satsning på projektsalg og -udlejning fører til ansættelsen af både direktør og mægler, der begge hentes hos Home-kæden.

Foto: PR

Ejendomsmæglerkæden EDC Poul Erik Bech opruster sin afdeling for projektsalg og -udlejning. Det sker gennem ansættelsen af Stine Krall Lorenzen som ny salgsdirektør, oplyser mæglerkæden.

Hun kommer fra en stilling som projektchef gennem 13 år hos Home-mægleren Bjerregaard & Co. i København, fremgår det.

"Vi er involveret i mange aktuelle nybyggerier – både som rådgivere og som mæglere for seriesalg og volumenudlejninger. Vi er rigtig stærke på udlejningsmarkedet, men vi ser et stort potentiale i at servicere flere projektudviklere med salg af ejerlejligheder," siger Kenneth Nielsen, projektdirektør hos EDC Poul Erik Bech, i meddelelsen.

Som ny mægler er desuden ansat Mette Moldt Mathiesen, der har erfaring som projektmægler i Home og tidligere har været i Danbolig, fremgår det.

Mæglerkæde opruster med partnere på Sjælland

Ny EDC-partner håber at store investorer vil vælge ham til

Mæglerkæde ansætter ny industrichef i Aarhus

EDC Erhverv optager ny partner i København

Forsiden lige nu

Tysk kapitalforvalter køber 97 nye boliger i Valby

Køber fortæller til EjendomsWatch, at boligblokken er en del af en langsigtet buy-and-hold-strategi i Danmark. Det er en udenlandsk og en dansk kapitalforvalter, som sælger sidste del af en handel med i alt 367 boliger.

Færre ledige kontorer i den rige del af Danmark

11 nordsjællandske kommuner har ikke haft så få tomme kontorlokaler siden 2008, viser nye tal fra erhvervsportalen Ejendomstorvet.dk. Lokal erhvervsmægler fra Hillerød bekræfter tendensen.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier