EjendomsWatch

EDC Poul Erik Bech gafler ny salgsdirektør hos Home

En øget satsning på projektsalg og -udlejning fører til ansættelsen af både direktør og mægler, der begge hentes hos Home-kæden.

Foto: PR

Ejendomsmæglerkæden EDC Poul Erik Bech opruster sin afdeling for projektsalg og -udlejning. Det sker gennem ansættelsen af Stine Krall Lorenzen som ny salgsdirektør, oplyser mæglerkæden.

Hun kommer fra en stilling som projektchef gennem 13 år hos Home-mægleren Bjerregaard & Co. i København, fremgår det.

"Vi er involveret i mange aktuelle nybyggerier – både som rådgivere og som mæglere for seriesalg og volumenudlejninger. Vi er rigtig stærke på udlejningsmarkedet, men vi ser et stort potentiale i at servicere flere projektudviklere med salg af ejerlejligheder," siger Kenneth Nielsen, projektdirektør hos EDC Poul Erik Bech, i meddelelsen.

Som ny mægler er desuden ansat Mette Moldt Mathiesen, der har erfaring som projektmægler i Home og tidligere har været i Danbolig, fremgår det.

Mæglerkæde opruster med partnere på Sjælland

Ny EDC-partner håber at store investorer vil vælge ham til

Mæglerkæde ansætter ny industrichef i Aarhus

EDC Erhverv optager ny partner i København

Forsiden lige nu

Elevator-millionær sælger ud: "Jeg runder 75 næste gang"

12 sjællandske udlejningsejendomme bliver nu sendt på markedet af sønderjysk investor med mursten for et trecifret millionbeløb. Nødlidende ejendomme, hvor stumperne er blevet overtaget, har stille og roligt opbygget porteføljen, siger han til EjendomsWatch.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Konsolideringen blandt administratorer fortsatte i den forløbne uge, da Administrea og Salling Ejendomsadministration fik nye ejere hos 360 North og Newsec Datea. I København købte Aberdeen Standard 106 boliger af Pensam, mens entreprenørkoncern MT Højgaard måtte nedjustere efter tabt voldgift.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier