EjendomsWatch

Mæglerkæde opruster med partnere på Sjælland

Det positive marked får EDC Erhverv Poul Erik Bech til at optage to nye partnere. Regionsdirektør melder om særligt stor efterspørgsel på en bestemt ejendomstype.

Det samlede mæglerteam i Region Sjælland hos EDC Erhverv Poul Erik Bech. Foto: PR

Der er kommet gang i ejendomsmarkedet mellem København og Storebælt. Det har fået EDC Erhverv Poul Erik Bech til at opruste med partnerne Brian Skov Andersen i Køge og Thomas Hansen på Vestsjælland, lyder det i en pressemeddelelse.

Ifølge John Borrisholt, regionsdirektør på Sjælland for EDC Erhverv Poul Erik Bech, er det en del af strategien at have lokale partnere i de sjællandske byer. Han melder samtidig om efterspørgsel på sjællandske investeringsejendomme hos investorerne.

"Vi mærker særligt en stor efterspørgsel på boligudlejningsejendomme, hvilket er logisk, da der ingen tomgang er i de større byer — ifølge vores køber-/lejerkartotek pr. 1. januar 2018 søger hele 342 investorer faktisk boligudlejningsejendomme i Region Sjælland. Det er en region i vækst, og derfor er det positivt, at vi nu har styrket vores lokale centre, så vi fremtidigt kan servicere erhvervskunderne i hhv. Køge og på Vestsjælland," siger John Borrisholt i meddelelsen.

Brian Skov Andersen startede afdelingen i Køge op i maj 2017. Han har en finansiel baggrund med 12 år i Nykredit. Thomas Hansen er indtrådt som partner i erhvervscentret i Slagelse efter knap et års ansættelse og har tidligere været leder af Home-kædens afdeling i Korsør i 11 år.

Familiefond investerer i boliger til hr. og fru Danmark

152 nye billige boliger på vej i Ringsted

Ny EDC-partner håber at store investorer vil vælge ham til

 

Forsiden lige nu

ATP Ejendomme opruster til at håndtere rekordstor portefølje

Pensionsfonden har tilpasset sin danske ejendomsstrategi til markedet og kigger især på ét område på en ny måde til at udnytte sine kompetencer. Det fortæller ATP Ejendommes topchef og den nyansatte vicedirektør Martin Vang Hansen i et dobbeltinterview med EjendomsWatch. Fonden runder snart en milepæl.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer her en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, der blandt andet bød på et milliardsalg af Freja Ejendommes portefølje af city-ejendomme.

Enegang eller ægteskab deler den almene boligsektor

Fra nytår overlader den københavnske boligforening 3B sin administration til KAB. Hos både AAB og Boligkontoret Danmark (BDK) er man dog spændt på, om det vil sænke omkostningerne at indgå i KAB-familien. Mens flere aktører i den almene boligsektor går efter størrelse, vælger BDK en helt anden vej, siger den adm. direktør til EjendomsWatch.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier