EjendomsWatch

Ny EDC-partner håber at store investorer vil vælge ham til

PROFILEN: Som ny EDC-partner i København skal man udvikle og udbygge langsigtede relationer og ikke mindst sikre, at kunderne får den bedste løsning, fortæller Michael Thulstrup til EjendomsWatch.

Michael Thulstrup | Foto: Presse

Med en baggrund i den finansielle sektor og kundeansvar for større erhvervskunder og investorer i ejendomsbranchen, er Michael Thulstrup netop blevet optaget som partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech København. Da muligheden for mere frihed og egen kundeportefølje med nogle af Danmarks største ejendomsinvestorer bød sig, var der ingen tvivl om, at svaret blev et ja tak, fortæller han til EjendomsWatch.

EDC Erhverv optager ny partner i København

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier