EjendomsWatch

EDC Erhverv optager ny partner i København

Partner med baggrund i den finansielle sektor er seneste tilføjelse hos den landsdækkende erhvervsmægler. Den høje aktivitet i hovedstadens ejendomsmarked gør det relevant at udvide partnerkredsen, lyder begrundelsen.

Foto: PR

EDC Erhverv Poul Erik Bech udvider partnerkredsen i København med Michael Thulstrup, der også har titel af key account manager.

"Der er gang i ejendomsmarkedet. Vi har derfor styrket indsatsen med endnu en partner i erhvervscenteret i København," lyder begrundelsen i annonceringen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Michael Thulstrup kom i marts til EDC Erhverv fra Thylander Gruppen, hvor han havde ansvar for kundekontakt med investorer. Tidligere har han arbejdet i den finansielle sektor hos Saxo Bank, FIH Erhvervsbank og Danske Bank.

Erhvervsmægler udvider på Vestsjælland

EDC Erhverv henter ny partner hos Newsec

Familiefond investerer i boliger til hr. og fru Danmark

Mere fra EjendomsWatch

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier