EjendomsWatch

ATP Ejendomme køber tysk hotel med renoveringsplaner

ATP og hollandsk institutionel investor investerer i stort hotel i midten af sydtyske München i en joint venture-investering til 1,4 mia. kr. Første skridt er en gennemrenovering af hotellet over de næste tre år.

Foto: PR

ATP Ejendomme har sammen med en hollandsk institutionel investor købt Hotel Holiday Inn Munich City Center i München i den sydtyske delstat Bayern. Transaktionen beløber sig til knap 1,4 mia. kr., skriver ATP i en pressemeddelelse.

Den globale investeringsmanager Invesco Real Estate står bag transaktionen og vil forvalte ejendommen fremadrettet. Samtidig er der tegnet en langsigtet lejeaftale med tyske Event Hotel Group, der driver Holiday Inn-hotellet i ejendommen.

"Med investeringen i hotellet markerer vi os endnu en gang på det tyske ejendomsmarked, og hotellets centrale beliggenhed vil bidrage til at sikre stabile, langsigtede afkast til gavn for ATP’s medlemmer," siger Michael Nielsen, direktør i ATP Ejendomme, i meddelelsen.

Han glæder sig over investeringen i hotellet, der ligger centralt i München i Haidhausen-distriktet tæt på den historiske bykerne og tognettet S-bahn. Det firestjernede hotel består af 582 værelser, konferencefaciliteter til op imod 600 personer, en restaurant samt parkeringskælder.

Hotellet er oprindeligt bygget i 1973 og gennemrenoveret i 2004-2006. Som en del af planen for den videre udvikling vil dele af hotellet gennemgå endnu en renovering i de kommende tre år.

ATP Ejendomme investerer både direkte og indirekte i ejendomme på vegne af ATP og har ca. 36 mia. kr. under forvaltning.

ATP Ejendomme strammer grebet i sin investeringsstrategi

ATP investerer i Hollands største hotelprojekt

ATP Ejendomme har stor gavn af sin størrelse

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier