EjendomsWatch

ATP sælger ud af aktier i Aarsleff og Matas-kæden

Pensionsfonden har i første halvår nedbragt sine ejerandele i en række selskaber, viser halvårsrapporten.

Foto: PR

ATP vurderer ikke længere, at der er de store gevinster at hente ved at være aktionær i entreprenørselskabet Aarsleff.

I hvert fald har pensionsfonden siden nytår nedbragt sin ejerandel i selskabet med godt 100.000 aktier, svarende til en reduktion fra 7,9 til 5,15 pct. Det fremgår af ATP's halvårsrapport onsdag, som FinansWatch — søstermedie til EjendomsWatch — efterfølgende har regnet på.

Den seneste ejerandel svarer til, at ATP ejer Aarsleff-aktier til en værdi, som ved udgangen af første halvår udgjorde 283 mio. kr.

På samme måde har ATP nedbragt ejerandelen i Matas-kæden fra 8,1 til 0,2 pct., så man ved udgangen af første halvår havde Matas-aktier til en markedsværdi, der dengang lød på 8 mio. kr.

Hos Danske Bank er ejerandelen uændret 1,1 pct., fremgår det.

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier