EjendomsWatch

ATP Ejendomme strammer grebet i sin investeringsstrategi

ATP Ejendomme forfølger en mere stringent strategi for sine udenlandske opkøb, hvor kontrol er et nøgleord. Vejen til de rette investeringer går dog stadig over flere kanaler, fortæller direktør i interview med EjendomsWatch.

ATP Ejendomme har investeret 3,2 mia. kr. i 90 pct. af aktierne i det selskab, som ejer kontorejendommen North Galaxy i Belgiens hovedstad, Bruxelles. Forsikringsselskabet AXA Belgium ejer de resterende 10 pct., og den samlede pris for ejendommen lød på 3,5 mia. kr. | Foto: PR

Efter 15 år på de internationale ejendomsmarkeder har ATP Ejendomme fundet en model, der både giver resultater og rammer lige lukt ned i investeringsmålsætningen for den danske pensionskæmpe.

Målsætningen er at eje ejendommene så direkte som overhovedet muligt, da det giver den størst mulige kontrol over investeringen. Det fortæller Allan Mikkelsen, underdirektør for internationale investeringer hos ATP Ejendomme, i et interview med EjendomsWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier