EjendomsWatch

ATP Ejendomme har stor gavn af sin størrelse

Den danske pensionskæmpe ATP har fordel af sin relativt store pengetank, når det gælder ejendomsinvesteringer i ind- og udland. Direktør påpeger, at volumen ikke er eneste succeskriterie.

Foto: Ritzau Scanpix/Mik Eskestad.

Pensionkæmpen ATP har fordel af sin størrelse, når de helt store ejendomsinvesteringer skal hentes hjem. Det siger Michael Nielsen, direktør i ATP Ejendomme, til Berlingske Business' annoncetillæg Ejendomme.

Han ser, at antallet af konkurrenter falder i antal, jo større og mere komplekse transaktionerne er.

"Men det er nu en filosofi, vi altid har arbejdet med — at vi ser på, hvor vi som stor investor har en fordel. Det kan for eksempel være dét, at vi er i stand til at gå ind i større og mere komplekse projekter. Men det er ikke en ensporet strategi, og vi kan sagtens også købe mindre ejendomme i for eksempel København, hvis vi mener, det er attraktivt og kan sikre langsigtede, stabile afkast til gavn for ATP’s medlemmer," siger Michael Nielsen.

Senest har ATP Ejendomme i et partnerskab med franskbaserede Axa Investment Managers - Real Assets erhvervet hotelprojektet Nhow Amsterdam RAI Hotel i Hollands hovedstad, Amsterdam. De to ejere investerer hver 50 pct. i projektet, der runder en værdi på over 1 mia. kr. ifølge EjendomsWatch' oplysninger.

Hotellet vil indeholde 650 værelser og bliver det største hotel i Benelux-landene, når det står færdigt i andet halvår 2019.

ATP investerer i Hollands største hotelprojekt

ATP-direktør har positive forventninger til 2017-resultatet

Efter milliardhandel: ATP åben for at købe mere af Solstra

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier