EjendomsWatch

Stigende efterspørgsel får udlandsdansker til at hæve erhvervslejen

Linderberg Groups ejendomsdivision oplever stor efterspørgsel fra virksomheder, der søger erhvervslejemål. Det er kun naturligt, at nye lejere mærker den udvikling på huslejen, lyder det fra adm. direktør.

Jens Løgstrup, adm. direktør i Linderberg Group. | Foto: /ritzau/Jan Grarup

Linderberg Group, der er ejet af den London-bosatte erhvervsmand Mogens Linderberg Larsen, har planer om at profitere på den stigende efterspørgsel på erhvervslejemål i selskabets portefølje, sin indeholder ejendomme for omkring 370 mio. kr. Det skriver Børsen.

Efterspørgslen stiger ifølge Jens Løgstrup, adm. direktør i Linderberg Group, i flere områder i provinsen, der tidligere ikke var så attraktive, hvor Køge er et eksempel. Det betyder, at stort set alt er lejet ud. Den store efterspørgsel får nu Linderberg Group, til at overveje at hæve huslejen for nye lejere.

"Det er helt naturligt. Da der var mindre interesse, var lejen lavere, og nu, hvor den er stor, har vi planer om at tage lidt mere. Det skal ikke lyde dramatisk, men det er bare den udvikling, der er," siger Jens Løgstrup til Børsen.

Udover ejendomme består Linderberg Group af stålleverandøren Granly Gruppen, elvirksomheden Bøttcher Fog og en vindmøllepark i Nordtyskland.

Udlandsdansker køber nødlidende kontorejendom

Frugtkoncern bygger 40.000 kvm domicil i Køge

Logistikfond på 11 mia. kr. køber Køge-ejendom på 31.000 kvm

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier