EjendomsWatch

Erhvervsmægler udvider på Vestsjælland

EDC Poul Erik Bechs erhvervsafdeling i Slagelse er kommet bedre fra start end forventet. Derfor er flere ansættelser på vej, lyder det fra direktør og partner.

Foto: Ritzau Scanpix/Tariq Mikkel Khan.

Det har vist sig at være den rette beslutning for mæglerkæden EDC Poul Erik Bech, da man at åbnede erhvervscenter i Slagelse for et halvt år siden. Her har man siden formidlet 70 handler med investeringsejendomme, fortæller Sven Lyse, direktør og partner, til Sjællandske.

Her tegner Slagelse sig for omkring 50 ejendomme, og den overraskende gode start for Slagelses vedkommende primært skyldes stor lyst blandt investorer til at sætte penge i ejendomme til boligudlejning. Det er ikke udelukkende eksisterende ejendomme, som investeringskronerne havner i. Ifølge Sven Lyser er der også gang i nedrivninger forud for opførelse af nye boliger.

"Mange investorer har først kigget i København og fundet ud af, at der er for dyrt. Dér kan du måske købe én ejendom for 100 mio. kr. Her kan du få mellem 5 og 10 for det samme, og forrentningen er langt bedre her," siger Sven Lyse til Sjællandske.

Slagelses placering ved motorvejen og den gode infrastruktur i den forbindelse er en stor del af aktiviteten, der ifølge Sven Lyse begynder også at slå igennem for erhvervsejendomme. Den uventede, høje aktivitet betyder, at erhvervsafdelingen nu går fra to til tre ansatte, og fortsætter udviklingen, forventer han at ansætte den fjerde medarbejder inden for de kommende år.

Udover Slagelse Kommune dækker centret Sorø og Kalundborg.

EDC Erhverv er kommet godt fra start i Slagelse

Mæglerkæde opruster i Køge

EDC Erhverv henter ny partner hos Newsec

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier