EjendomsWatch

Erhvervsmægler udvider på Vestsjælland

EDC Poul Erik Bechs erhvervsafdeling i Slagelse er kommet bedre fra start end forventet. Derfor er flere ansættelser på vej, lyder det fra direktør og partner.

Foto: Ritzau Scanpix/Tariq Mikkel Khan.

Det har vist sig at være den rette beslutning for mæglerkæden EDC Poul Erik Bech, da man at åbnede erhvervscenter i Slagelse for et halvt år siden. Her har man siden formidlet 70 handler med investeringsejendomme, fortæller Sven Lyse, direktør og partner, til Sjællandske.

Her tegner Slagelse sig for omkring 50 ejendomme, og den overraskende gode start for Slagelses vedkommende primært skyldes stor lyst blandt investorer til at sætte penge i ejendomme til boligudlejning. Det er ikke udelukkende eksisterende ejendomme, som investeringskronerne havner i. Ifølge Sven Lyser er der også gang i nedrivninger forud for opførelse af nye boliger.

"Mange investorer har først kigget i København og fundet ud af, at der er for dyrt. Dér kan du måske købe én ejendom for 100 mio. kr. Her kan du få mellem 5 og 10 for det samme, og forrentningen er langt bedre her," siger Sven Lyse til Sjællandske.

Slagelses placering ved motorvejen og den gode infrastruktur i den forbindelse er en stor del af aktiviteten, der ifølge Sven Lyse begynder også at slå igennem for erhvervsejendomme. Den uventede, høje aktivitet betyder, at erhvervsafdelingen nu går fra to til tre ansatte, og fortsætter udviklingen, forventer han at ansætte den fjerde medarbejder inden for de kommende år.

Udover Slagelse Kommune dækker centret Sorø og Kalundborg.

EDC Erhverv er kommet godt fra start i Slagelse

Mæglerkæde opruster i Køge

EDC Erhverv henter ny partner hos Newsec

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier