EjendomsWatch

Frugtkoncern bygger 40.000 kvm domicil i Køge

Frugtimportør flytter til motorvejsknudepunktet syd for København, hvor flere og flere logistikinvesteringer finder sted.

Foto: Colourbox

Med 75 nye arbejdspladser er en af Danmarks største frugtimportører på vej til Skandinavisk Transport Center i Køge.

Det skriver Dagbladet Køge.

Det er virksomheden Total Produce Nordic, der vil bygge et nyt domicil på en 40.000 kvadratmeter store grund, som de allerede ejer. Virksomheden har hidtil haft hovedsæde ved Grønttorvet i Valby, men ønsker ikke at være afhængig af, at Grønttorvet har foretaget en udflytning til Taastrup. Derfor har man valgt Køge.

Af det seneste årsregnskab fra Total Produce Nordic A/S fremgår det i ledelsesberetningen, at man disponerer over de nuværende Valby-lokaler indtil "primo 2018".

"Med en placeringen, hvor E20, E47 og E55 mødes, giver det rent logistisk rigtig god mening for os at satse på Køge," siger adm. direktør Jakob Skanning til Dagbladet Køge.

Total Produce Nordic er en del af Total Produce, der har base i Irland og i 2016 omsatte for 29 mia. kr.

Total Produce Nordic omsatte sidste år for 938,2 mio. kr. og lavede et rekordstort plus på i alt 15,6 mio. kr., viser det seneste regnskab for 2016.

CBRE ser øget interesse for danske logistikejendomme 

Ringsted vil huse Sjællands største nye erhvervsområde

Logistikfond på 11 mia. kr. køber Køge-ejendom på 31.000 kvm

Projektudvikler vil bygge 100.000 kvm distributionscenter i Greve

(Denne artikel er leveret af FødevareWatch — et søstermedie til EjendomsWatch.)

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier