EjendomsWatch

IT-millionær sælger hele sin ejendomsportefølje

For en pris af 223 mio. kr. har Magnus Kjøller fra Aalborg solgt selskab med 175 boliger, skriver Børsen.

Foto: /ritzau/Sisse Dupont

Fra sit hjemsted i Dubai har danske Magnus Kjøller, der har tjent en formue på salget af it-selskabet Pointworld, solgt hele sin ejendomsportefølje i Aalborg, skriver Børsen.

De i alt 10 boligudlejningsejendomme med 175 boliger ligger i selskabet Magnus Kjøller Ejendomme, og med en pris på 223 mio. kr. er det hans hidtil største virksomhedshandel, fremgår det.

"Det er helt exceptionelt, hvad vi har set i Aalborg over de seneste fire-fem år, hvor priserne nogle steder er steget 40-60 pct. Jeg syntes, det var det rigtige tidspunkt at hjemtage en gevinst," siger han til avisen.

Køber af ejendommene er søskendeparret Peter og Anne Claesen, der afviser at købe på toppen af markedet — ejendommene er købt som en varig investering, der eventuelt skal gå i arv, siger de.

Familiefirma sælger boligprojekt til amerikansk kapitalforvalter 

Gamle dyder i 104-årigt ejendomsselskab: "Andre tjener nok mere end os"

Ejendomsfamilie henter hotelkæde til hjertet af København 

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier