EjendomsWatch

IT-millionær sælger hele sin ejendomsportefølje

For en pris af 223 mio. kr. har Magnus Kjøller fra Aalborg solgt selskab med 175 boliger, skriver Børsen.

Foto: /ritzau/Sisse Dupont

Fra sit hjemsted i Dubai har danske Magnus Kjøller, der har tjent en formue på salget af it-selskabet Pointworld, solgt hele sin ejendomsportefølje i Aalborg, skriver Børsen.

De i alt 10 boligudlejningsejendomme med 175 boliger ligger i selskabet Magnus Kjøller Ejendomme, og med en pris på 223 mio. kr. er det hans hidtil største virksomhedshandel, fremgår det.

"Det er helt exceptionelt, hvad vi har set i Aalborg over de seneste fire-fem år, hvor priserne nogle steder er steget 40-60 pct. Jeg syntes, det var det rigtige tidspunkt at hjemtage en gevinst," siger han til avisen.

Køber af ejendommene er søskendeparret Peter og Anne Claesen, der afviser at købe på toppen af markedet — ejendommene er købt som en varig investering, der eventuelt skal gå i arv, siger de.

Familiefirma sælger boligprojekt til amerikansk kapitalforvalter 

Gamle dyder i 104-årigt ejendomsselskab: "Andre tjener nok mere end os"

Ejendomsfamilie henter hotelkæde til hjertet af København 

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier