EjendomsWatch

Familiefirma sælger boligprojekt til amerikansk kapitalforvalter

En amerikansk kapitalforvalter køber et udviklingsprojekt til boliger i Kolding med en værdi på et trecifret millionbeløb. Byggeret på yderligere 18.000 kvm skal udnyttes, siger købers danske rådgiver til EjendomsWatch.

Foto: PR

Den amerikanske børsnoterede kapitalforvalter Ares Management har gennem et datterselskab i Luxembourg købt et udviklingsprojekt med rækkehuse på en industrigrund i Kolding, hvor der i sin tid blev spundet hør. Sælger er det familieejede Fischer Ejendomme på Frederiksberg, hvor søn er direktør og far bestyrelsesformand.

Den nye ejer, Ares-fonden Pineapple Master, administreres af danske SF Management, der efter eget udsagn rådgiver velhavende og meget velhavende investorer. Investeringdirektør Kristian Foss fortæller, at ejendomme passer i fokusområdet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier