EjendomsWatch

Familieejet ejendomsselskab i skatteklemme: "Branche risikerer blodbad"

De nuværende skatteregler for familieejede ejendomsselskaber, der overdrages til næste generation, vil lukke stribevis af virksomheder, siger ejeren af Hovedstadens Ejendomsselskab til EjendomsWatch. Han efterlyser lige regler for alle. EY-revisor påpeger, at der kun er én udvej for den type virksomheder.

Foto: PR

"Det har en enormt stor psykologisk betydning, og det kan jeg mærke, det har på mig, hver dag jeg skal træffe beslutninger."

Sådan lyder beskeden fra Kenneth Hvid Søndergaard, der er ejer af Hovedstadens Ejendomsselskab, som han i 1994 overtog efter sin far. Men Kenneth Hvid Søndergaard frygter, at selskabet ikke kan gå videre til næste generation, den dag han dør.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier