EjendomsWatch

Ægtepar vil sælge livsværk med 20 ejendomme

Fynsk ægtepar vil sælge deres ejendomsportefølje, hvor de gennem 17 år har opbygget en portefølje på 51 lejligheder.

Havnen i Svendborg. | Foto: PR

Alder og en lyst til at holde fri har fået Lene og Birger Hindse, ejere af Svendborg Ejendomsinvest, til at sætte en portefølje på 20 udlejningsejendomme med i alt 51 lejligheder til salg. Prisen lyder på 57 mio. kr., skriver Fyns Amts Avis.

Lene Hindse fortæller til avisen, at det hele startede for 17 år siden. Her købte ægteparret sit første hus et stykke udenfor Svendborg, satte det i stand og solgte det igen. Det førte til, at ægteparret købte syv huse i løbet af deres første år.

"Vi brugte alle weekender på at køre herover og knokle. Vi gik i arbejdstøj med malerpletter, og vi sov på gulvet midt i det hele. I pauserne gik vi rundt til ejendomsmæglernes udstillingsvinduer og fandt flere huse," siger Lene Hindse til mediet.

Boligejendommene er sat til salg gennem Colliers International.

Lokal milliardær køber endnu en sydfynsk ejendom

Skole bliver til 118 familieboliger på Sydfyn

Svendborg bygger hel by til demente 

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier