Dades bygger 154 lejligheder med altaner og tilhørende supermarked

Ejendomsinvestoren Dades skal sammen med en projektudvikler opføre 154 lejelejligheder og et supermarked i det storkøbenhavnske Bagsværd. Central placering og god udvikling i områdets demografi, siger Dades-direktør.
Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades. | Foto: PR
Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades. | Foto: PR

Bagsværd Bypark kan se frem til et ejendomskompleks med både lejelejligheder og supermarked, når ejendomsinvestoren Dades sammen med projektudvikleren Sophienberg Gruppen går i gang med nyt projekt.

Det meddeler selskabet i en pressemeddelese.

De 154 lejligheder vil variere i størrelsen 75-120 kvm fordelt på mellem 2-4 værelser.

"Vi glæder os over boligudviklingsprojektet i Bagsværd, som er placeret kun 200 meter fra Bagsværds bymidte og kan betegnes som et stærkt boligområde med en meget positiv demografisk udvikling med blandt andet S-tog, grønne områder, shoppingmuligheder og skoler i tæt afstand," siger Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades, i meddelelsen om projektet, der forventes færdigt i løbet af 2019.

Det fremgår, at udvikleren, Sophienberg Gruppen, 10 år efter sin start i 2007 har projekter til en værdi af en mia. kr. under udvikling, mens prisen på projektet ikke fremgår. Ifølge adm. direktør og partner i udviklingsselskabet, Lars Bigom, vil der blive bygget mere til i området, som kaldes Solhusene.

Thylander Gruppen overtog i 2014 51 pct. af aktierne i Sophienberg Gruppen, som sidste år solgte et boligprojekt på Amager til tyske Patrizia.

Patrizia sætter trecifret millionbeløb i 68 boliger på Amager

Dades køber aarhusianske erhvervsejendomme af C.W. Obel

Dades vil udbygge indkøbscenter i Holstebro

Dades køber boligprojekt i Ballerup af staten 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også