EjendomsWatch

Dades bygger 154 lejligheder med altaner og tilhørende supermarked

Ejendomsinvestoren Dades skal sammen med en projektudvikler opføre 154 lejelejligheder og et supermarked i det storkøbenhavnske Bagsværd. Central placering og god udvikling i områdets demografi, siger Dades-direktør.

Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades. | Foto: PR

Bagsværd Bypark kan se frem til et ejendomskompleks med både lejelejligheder og supermarked, når ejendomsinvestoren Dades sammen med projektudvikleren Sophienberg Gruppen går i gang med nyt projekt.

Det meddeler selskabet i en pressemeddelese.

De 154 lejligheder vil variere i størrelsen 75-120 kvm fordelt på mellem 2-4 værelser.

"Vi glæder os over boligudviklingsprojektet i Bagsværd, som er placeret kun 200 meter fra Bagsværds bymidte og kan betegnes som et stærkt boligområde med en meget positiv demografisk udvikling med blandt andet S-tog, grønne områder, shoppingmuligheder og skoler i tæt afstand," siger Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades, i meddelelsen om projektet, der forventes færdigt i løbet af 2019.

Det fremgår, at udvikleren, Sophienberg Gruppen, 10 år efter sin start i 2007 har projekter til en værdi af en mia. kr. under udvikling, mens prisen på projektet ikke fremgår. Ifølge adm. direktør og partner i udviklingsselskabet, Lars Bigom, vil der blive bygget mere til i området, som kaldes Solhusene.

Thylander Gruppen overtog i 2014 51 pct. af aktierne i Sophienberg Gruppen, som sidste år solgte et boligprojekt på Amager til tyske Patrizia.

Patrizia sætter trecifret millionbeløb i 68 boliger på Amager

Dades køber aarhusianske erhvervsejendomme af C.W. Obel

Dades vil udbygge indkøbscenter i Holstebro

Dades køber boligprojekt i Ballerup af staten 

Mere fra EjendomsWatch

ATP-rekordsalg blev igangsat allerede for et år siden

Et fremadstormende ejendomsmarked var den primære årsag til, at ATP for godt et år siden satte gang i salgsprocessen vedrørerende pensionsinvestorens milliardaktiv North Galaxy i Bruxelles, som ellers var købt som en langsigtet investering så sent som i 2014.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Husbyggeren Hybel optræder sammen med Coop på dagens liste med 12 handler. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier