Dades køber aarhusianske erhvervsejendomme af C.W. Obel

Ejendomsselskabet har blandt andet købt en erhvervsejendom på 3192 kvm i det centrale Aarhus af C.W. Obel Ejendomme.
Foto: PR
Foto: PR

Ejendomsselskabet Dades har indgået en aftale med C.W. Obel Ejendomme om at købe en 3192 kvm stor erhvervsejendom i Aarhus, skriver parterne i en pressemeddelelse.

Købet omfatter både hovedhuset Christiansgade 30 og baghuset Bødker Balles Gård, som begge bruges til erhverv. Beliggenheden er central i Aarhus lige mellem åen, Aros og Rådhuspladsen.

Parterne ønsker ikke at oplyse handlens økonomiske detaljer.

”Christiansgade 30 er en meget eftertragtet erhvervsejendom, som fremstår velvedligeholdt og har en god placering i det centrale Aarhus. Købet er en udvidelse af Dades’ portefølje i Aarhus, hvor vi i december købte en anden attraktiv erhvervsejendom, Rådhuspladsen 3-5. Begge køb stemmer godt overens med Dades’ investeringsstrategi, som også indbefatter attraktive kvalitetsejendomme i Aarhus,” udtaler Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades, i meddelelsen.

Hovedhuset blev renoveret i 2008 af Exner Arkitekter og er i dag reklamebureauet Envisions domicil. Baghuset er 770 ledige kvm til erhvervsbrug eller boligkonvertering, lyder det.

”Vi glæder os over samarbejdet og aftalen med Dades. Med salget til Dades har både ejendommen og Envision samt kommende nye lejere i baghuset fået en god fremtidig ejer,” udtaler Torben Black, adm. direktør i C.W. Obel Ejendomme.

Dades bekræfter køb af Nykredit-domicil 

Dades-topchef: Milliardhandel med Nykredit var kompliceret 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også