EjendomsWatch

Dades køber aarhusianske erhvervsejendomme af C.W. Obel

Ejendomsselskabet har blandt andet købt en erhvervsejendom på 3192 kvm i det centrale Aarhus af C.W. Obel Ejendomme.

Foto: PR

Ejendomsselskabet Dades har indgået en aftale med C.W. Obel Ejendomme om at købe en 3192 kvm stor erhvervsejendom i Aarhus, skriver parterne i en pressemeddelelse.

Købet omfatter både hovedhuset Christiansgade 30 og baghuset Bødker Balles Gård, som begge bruges til erhverv. Beliggenheden er central i Aarhus lige mellem åen, Aros og Rådhuspladsen.

Parterne ønsker ikke at oplyse handlens økonomiske detaljer.

”Christiansgade 30 er en meget eftertragtet erhvervsejendom, som fremstår velvedligeholdt og har en god placering i det centrale Aarhus. Købet er en udvidelse af Dades’ portefølje i Aarhus, hvor vi i december købte en anden attraktiv erhvervsejendom, Rådhuspladsen 3-5. Begge køb stemmer godt overens med Dades’ investeringsstrategi, som også indbefatter attraktive kvalitetsejendomme i Aarhus,” udtaler Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades, i meddelelsen.

Hovedhuset blev renoveret i 2008 af Exner Arkitekter og er i dag reklamebureauet Envisions domicil. Baghuset er 770 ledige kvm til erhvervsbrug eller boligkonvertering, lyder det.

”Vi glæder os over samarbejdet og aftalen med Dades. Med salget til Dades har både ejendommen og Envision samt kommende nye lejere i baghuset fået en god fremtidig ejer,” udtaler Torben Black, adm. direktør i C.W. Obel Ejendomme.

Dades bekræfter køb af Nykredit-domicil 

Dades-topchef: Milliardhandel med Nykredit var kompliceret 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier