EjendomsWatch

Hotel-ægtepar udvider med tropehotel i København

Guldsmeden Hotels' seneste skud på stammen af mindre hoteller er bygget op omkring en opvarmet atriumgård med pool i bunden og tropiske planter fordelt på seks etager. Flere hoteller og udvidelser er på vej.

Sandra Weinert står sammen med sin mand Marc bag kæden Guldsmeden Hotels. | Foto: Christian Als/Ritzau Foto

Ægteparret Sandra og Marc Weiner bag Guldsmeden Hotels åbner næste skud på stammen i deres portefølje i ejendommen Gyldenløvesgade 19, som er ejet af Michael Jensen Hotel Invest. Det skriver Børsen. Hotel Guldsmeden Manon les Suites er i seks etager, har opvarmet atriumgård med pool i bunden og er spækket med tropiske planter.

I 1999 åbnede parret det første Hotel Guldsmeden i Guldsmedgade i Aarhus, der dengang var et af Danmarks første såkaldte boutique hotel; et lille, personligt indrettet hotel uden for de standardiserede stjernekategorier. Seneste årsregnskab for perioden oktober 2015 til september 2016 viser et resultat af ordinær primær drift på 28 mio. kr. med lignende forventninger for det kommende år.

"Et eller andet sted burde vi bare cashe ind og læne os roligt tilbage. Sælge hele baduljen. Men det fedeste er at sætte nye projekter i verden. Det er godt for os, de ansatte, vores børn. Alle vil gerne være med i noget nyt. Hvis ikke man udvikler, afvikler man," siger Sandra Weinert til Børsen.

Parret ejer fem hoteller i København, et luksusresort på Bali og en udlejningsvilla i Sydfrankrig. Derudover omfatter kæden tre franchisehoteller i Aarhus, i Reykjavik og i Oslo. Senere i 2017 åbner de hotel på Potsdamer Strasse i Berlin og udvider deres Hotel Guldsmeden Axel på Vesterbro med Café du Nord og ekstra 83 værelser. Til den tid står Guldsmeden Hotels bag 518 hotelværelser i København, hvilket ifølge Børsen er 2,7 pct. af byens kapacitet.

Ejendomsfamilie henter hotelkæde til hjertet af København

Gammelt smuglerhotel går efter mere end overnattende gæster

"Ekstrem" efterspørgsel på ejendomme til hoteller i København

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier