EjendomsWatch

Fynboer henter gevinst på hotelinvestering i København

Hotel ved Københavns Lufthavn, som svenske Midstar netop har købt, har været en god investering, siger sælger.

Foto: Google Maps

Quality Hotel Airport Dan nær Københavns Lufthavn i Kastrup er netop blevet solgt med en gevinst, efter at det blev handlet til en pris af 260 mio. kr. i 2006, skriver Fyens Stiftstidende.

EjendomsWatch omtalte i sidste uge, at svenske Midstar havde overtaget hotellet, som har haft fynboen Jens Belling som største ejer hidtil.

"Jeg må ikke fortælle noget om prisen ifølge vores kontrakt. Men prisen er fuldt ud tilfredsstillende. Priserne på hoteller er gode i København for tiden, og det har været en ganske tilfredsstillende investering," siger Ole Friis, bestyrelsesformand i selskabet European Properties, der købte hotellet i 2006, til avisen.

Ifølge Fyens Stiftstidende har handlen givet en gevinst i forhold til købsprisen i 2006.

Udover Jens Belling er European Properties også ejet af søskendeparret Helle Friis og Ulrik Mørk, der også ejer byggemarkedet Center-Byg ved Odense, fremgår det.

Svenskere rykker ind i Danmark med opkøb af lufthavnshotel

Forsiden lige nu

Projektudbyder runder 160 mio. kr. i handler med Jem & Fix-ejendomme

Gennem 13 selskaber har den aarhusianske projektudbyder Blue Capital solgt ejendomme til Jem & Fix-kæden for 160 mio. kr. Selskabet køber aldrig projekter for egen regning, og den adm. direktør siger i et interview til EjendomsWatch, at netop den forretningsmodel forklarer en stor del af selskabets fremgang.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Nedenfor bringes en oversigt over de vigtigste historier i den forløbne uge, hvor endnu en milliardhandel blev en realitet, da Dades solgte Codanhuset i København, finske Capman købte Grundtvigs Hus, TK-direktør Frede Clausens afgang fik en dato og hotelkæden Radisson i et interview med EjendomsWatch fortalte om sine danske ambitioner.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier