EjendomsWatch

Fynboer henter gevinst på hotelinvestering i København

Hotel ved Københavns Lufthavn, som svenske Midstar netop har købt, har været en god investering, siger sælger.

Foto: Google Maps

Quality Hotel Airport Dan nær Københavns Lufthavn i Kastrup er netop blevet solgt med en gevinst, efter at det blev handlet til en pris af 260 mio. kr. i 2006, skriver Fyens Stiftstidende.

EjendomsWatch omtalte i sidste uge, at svenske Midstar havde overtaget hotellet, som har haft fynboen Jens Belling som største ejer hidtil.

"Jeg må ikke fortælle noget om prisen ifølge vores kontrakt. Men prisen er fuldt ud tilfredsstillende. Priserne på hoteller er gode i København for tiden, og det har været en ganske tilfredsstillende investering," siger Ole Friis, bestyrelsesformand i selskabet European Properties, der købte hotellet i 2006, til avisen.

Ifølge Fyens Stiftstidende har handlen givet en gevinst i forhold til købsprisen i 2006.

Udover Jens Belling er European Properties også ejet af søskendeparret Helle Friis og Ulrik Mørk, der også ejer byggemarkedet Center-Byg ved Odense, fremgår det.

Svenskere rykker ind i Danmark med opkøb af lufthavnshotel 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier