EjendomsWatch

Medie: Budkrig om Danmarks største andelskonkurs

Ejendommen bag andelsboligforeningen Hostrups Have, der gik konkurs i 2016, er ved at blive solgt og tiltrækker sig stor interesse fra især svenske investorer. Bud på over halvanden milliard skulle være afvist, skriver Insidebusiness.

Foto: /ritzau/Jens Dresling

Tilbage i december 2016 gik andelsboligforeningen Hostrups Have på Frederiksberg konkurs efter et længere slagsmål med kreditoren Nykredit. Nu er ejendommen ved at blive solgt, og der mangler ikke just bydere, skriver Insidebusiness.

Ifølge mediet er der i den igangværende salgsproces, der styres af mæglerfirmaet Sadolin & Albæk, stor interesse om ejendommen – så stor, at et bud fra ejendomsselskabet Norden og Capital Investment med en britisk investor i ryggen blev afslået til trods for, at buddet lød på 1,6 mia. kr. Insidebusiness nævner, at der blandt de tilbageværende bydere er de to svenske aktører Heimstaden og Akelius.

Selvom Sadolin & Albæk er mægler på salget, er det i sidste ende kurator Søren Aamann Jensen fra advokatfirmaet Kromann Reumert, som er ansvarlig for salget. Han siger til mediet, at man satser på at have en afklaring inden for de næste par måneder:

"Vi forventer, at ejendommen er solgt inden sommerferien. Vi mærker stor interesse for Hostrups Have, og udover den primære panthaver er der en klar forventning om, at også nogle af de simple kreditorer muligvis kan få dækket noget af det tabte," udtaler han.

Udenlandske investorer lune på Danmarks største andelskonkurs

Tilbudspligt spolerer flere og flere ejendomshandler

Milliardær misser ejendomshandel til små 90 mio. kr. — tilbudspligt spænder ben

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Konkurser kan afværges gennem bedre data

Rekordmange bygge- og anlægsvirksomheder går lige nu konkurs på grund af voldsomme prisstigninger og udskudte opgaver. Særligt udsatte er virksomheder, der ikke sammenkører deres data og dermed ikke kan handle proaktivt, lyder det fra softwarefirma i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier