EjendomsWatch

Milliardær misser ejendomshandel til små 90 mio. kr. — tilbudspligt spænder ben

Udlandsdansker havde håbet at kunne sikre sig københavnsk boligudlejningsejendom til spotpris, men lejer med indsigt i ejendomsjura gav ham kam til sit hår gennem den såkaldte tilbudspligt. Nu har lejerne i ejendommen stiftet en andelsboligforening på særdeles gunstige vilkår.

Foto: Google Street View

Midt i januar landede der en papkasse med ca. 2100 siders dokumenter hos hver lejer i ejendommen Vibensgaard på Østerbrogade 158-160 i København. Ejendommen var blevet solgt til De Forenede Danske Ejendomsselskaber, kunne beboerne læse sig til.

Først skulle beboerne dog have den obligatoriske tilbudspligt, hvor de har mindst 10 uger til at rejse kapitalen til at købe ejendommen i fællesskab. Det førte sidenhen til, at lejerne stiftede en andelsboligforening, som i stedet overtog ejendommen fra 1. april.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier