EjendomsWatch

Læger og legetøjsdirektør overtager københavnsk andelsboligforening

Jyske  læger og en Fætter BR-direktør har købt en københavnsk andelsboligforening, der dermed er blevet opløst. Attraktiv pris, lyder det fra mægler.

Ejendommen Turesensgade 6 har blandt andet det indiske spisested Tasty Bite i stueetagen. | Foto: Google Maps

En andelsboligforening i Turesensgade 6 i det centrale København er blevet frivilligt opløst. Det sker, fordi alle parter er blevet enige om at sælge deres andele. Den nye ejerkreds består hovedsageligt af læger, enkelte folk fra ejendomsbranchen og en legetøjsdirektør.

Mægleren på handlen, Nybolig Erhverv København, med partner og mægler Anders Bengtsson i spidsen, har holdt den sælgende andelsboligforening i hånden under hele processen. Han fortæller, at en af bevæggrundene for et salg var en stigende arbejdsmængde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier