EjendomsWatch

Gefion omdanner tobaksdomicil til 171 kollegieværelser

For første gang går Gefion bredede ud end til de meget store formuer, når en ny projektinvestering i Søborg skal realiseres. Op mod 90 private investorer kan være med.

Thomas W. Færch (forrest) og Henrik Nissen udgør ledelsen i Gefion Group. | Foto: PR

Projektudvikleren Gefion Group, der ledes af de to grundlæggere Thomas W. Færch og Henrik Nissen, kaster sig nu ud i et projekt, der handler om at omdanne det tidligere domicil for Skandinavisk Tobakskompagni i Søborg til 171 kollegieværelser.

De samlede omkostninger løber ifølge Børsen op i 165 mio. kr., der inkluderer et 15 pct. årligt afkast til de investorer, som er parate til stille med mindst 750.000 kr. for at deltage i investeringen, hvor op til 90 investorer kan være med.

"Vi har sat en salgspris på 210 mio. kr., men vi skal bare have 165 mio. kr. for ejendommen, så er investorernes penge hjemme," siger Henrik Nissen til Børsen.

Adm. direktør Thomas W. Færch understreger over for avisen, at der ikke er 100 pct. garanti for et årligt afkast på 15 pct., men at efterspørgslen efter studieboliger i Københavnsområdet er så stor og med så lange køer til en bolig, at investeringen er "ret sikker."

Over for Børsen påpeger Dansk Formue- og Investeringspleje, at et projekt, der lokker med 15 pct., også indeholder en vis risiko.

Projektudvikler har 2000 københavnske lejligheder i sin pipeline

Gefion Group mere end tredobler bundlinjen

Gefion Group skal bygge højhus på 19 etager

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier