EjendomsWatch

Udvikler bygger boliger for en kvart milliard i København

228 ungdomsboliger skyder op i Valby, efter det sælgende ejendomsselskab har ryddet vejen. Direktør kalder beliggenheden "plus-plus".

Foto: Zeso Architects

Projektudvikleren Gefion Group skal opføre 228 ungdomsboliger i københavnerbydelen Valby, skriver selskabet i en pressemeddelelse. Projektværdien er på godt 250 mio. kr. og de i alt 7400 kvm opføres i et større udviklingsområde, som tidligere var en del af industri- og cementvirksomheden FLSmidth, som har sit hovedsæde i området.

Byggegrunden på Ib Schønbergs Allé 1 er købt af De Forenede Ejendomsselskaber og ifølge Gefion Groups adm. direktør, Thomas W. Færch, skal boligerne opføres i en bebyggelse på seks en halv etage.

"Beliggenheden er plus-plus. Tæt på den nye super-togstation Ny Ellebjerg, i et nyt, dejligt boligområde med gode faciliteter og tæt på det gamle, klassiske Valby. Det område har medvind på boligmarkedet, ikke mindst fordi der sker så meget, priserne er rimelige, og samtidig er det tæt på byen," siger Thomas W. Færch i en pressemeddelelse.

Den allerede vedtagne lokalplan for projektet er udarbejdet af De Forenede Ejendomsselskaber og Zeso Architects, og byggeriet kan indledes i foråret 2017.

Gefion Group har en række projekter i pipelinen blandt andet på Amager Strandvej, på Nørrebro, i brokvartererne og i Rødovre. Projektværdien af Gefion Groups igangværende projekter udgør ca. 3 mia. kr.

Projektudvikler har 2000 københavnske lejligheder i sin pipeline

Antal kontorer der omdannes til boliger er 11-doblet på tre år

Ejendomsudvikler tilknytter tidligere TV 2-topchef som rådgiver

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

I samarbejde med platformen for ejendomsdata Resights bringer EjendomsWatch de seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr. På dagens liste optræder VKR Holding og Køge Kommune, mens en ejendom på Bornholm er solgt for over 48 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier