EjendomsWatch

Aberdeen køber 7250 kvm i Carlsberg Byen

Første etape af detailbutikkerne er ved at blive solgt i Carlsberg Byen. (Opdateret)

Foto: PR-illustration

(Opdateret 6. december kl. 22:30 med kommentar fra Aberdeen Asset Management.)

Den skotske investeringsfond Aberdeen Asset Management har været på storopkøb i Carlsbergbyen og købt godt 7000 kvm af arealet i byggeprojektet. Det oplyser Finans, som også kan fortælle, at det drejer sig om i alt 20 butikker i området, herunder Netto, Lagkagehuset, Tiger.

"Det er første etape af detailbutikkerne, der nu sælges fra, men tingene følges ad, og vi er glade for, at det er muligt at åbne alle butikker samtidigt med, at folk flytter ind," forklarer Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen, til Finans.

Opkøbet svarer til en tredjedel af butiksarealet i det færdige byggeprojekt. Parterne har ikke ønsket at oplyse prisen for de mange kvadratmeter.

I en pressemeddelelse anerkender fund manager i Aberdeen Asset Management Troels Brøndum Andersen, at udviklerne har været i stand til at tiltrække både beboere og forretningsdrivende på meget kort tid.

"Interessen har været stor, og vi forventer, at den bliver endnu større i takt med at området bliver mere etableret. Derfor ser vi kvarteret som en attraktiv investering og forventer os meget af butikslokalerne i fremtiden."

I løbet af 2018 vil der stå yderligere lokaler til restauranter, caféer og butikker klar.

Det er Carlsberg, som sammen med Realdania, PFA, Topdanmark og Pensam står for ombygningen af de i alt 600.000 kvm.

Flere og flere lyspunkter på ejendomsmarkedet

Hotelkæde leder efter investor i Carlsberg Byen

Carlsberg Byen sender næste etape på markedet

Mikrobryggeri flytter ind i Carlsberg Byen

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier