EjendomsWatch

Søskende polstrer formuen til højhusbyggeri

Firmaet bag Odenses højeste bygning, det kommende TBT-Tower, lander rekordår i 2016.

Foto: PR-visualisering

Den Odense-baserede projektudvikler Togt, der er ejet af søskendeparret Mogens og Louise Tveskov, leverede i 2016 et overskud før skat på 43 mio. kr., der sender egenkapitalen op på 203 mio. kr., skriver Fyens Stiftstidende.

Virksomheden står bag det 17 etagers højhus med navnet TBT-Tower på Thomas B. Thriges Gade, der planlægges færdigt i oktober 2018.

"En solid egenkapital er vigtig for os, så vi uden risiko for kerneforretningen altid har mulighed for at gå ind i byggeprojekter, vi synes, er spændende — som for eksempel TBT-Tower. Vi er stolte af at stå bag en bygning, der i høj grad vil præge den nye bydel midt i Odense," siger direktør Mogens Tveskov til avisen.

Det nye byggeri bliver boliger, hvor interessen er stor for at købe, fremgår det. Dyrest bliver penthouse-lejligheden, som er prissat til 20 mio. kr.

Penthouselejlighed på vej til at sætte prisrekord i Odense

Odense går på jagt efter 40 mia. kr. fra risikovillige investorer

Fynsk ejendomsselskab bygger Odenses højeste hus

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier