EjendomsWatch

Boligbyggeri til 272 mio. kr. på vej i Odense

Et nyt stort byggeprojekt på havnen i Odense til 272 mio. kr. forventes at stå klar i slutningen af 2018.

Foto: Colourbox

110 nye boliger vil inden udgangen af 2018 skyde op på havnen i Odense. Bag projektet står Maycon Ejendomsudvikling fra Næstved, der sammen med P. Møller Ejendomme har købt grunden på over 10.000 kvm., som nu skal bebygges, skriver Lokalavisen Odense. 

Byggeriet får ifølge Bjarne Mayland, projektudvikler hos Maycon Ejendomsudvikling, en samlet projektsum på 272 mio. kr., og det nye byggeri kommer til at bestå af lejligheder i fire hvide boligblokke. Ejendomsudbyderen Protica Invest står for finansieringen af byggeriet og udbyder aktietegninger på projektet.

“For det første var vi ikke gået ind i projektet, hvis vi ikke forventede, at interessen var der, hvilket også har vist sig at være tilfældet. København, Aarhus og faktisk også Aalborg har haft en bedre vækst end Odense i en længere periode, men med alle nye investeringer som Facebook, nyt supersygehus og letbanen er Odense rigtigt godt på vej frem,” siger Peter Møller, direktør i Protica Invest, til mediet.

Byggeriet af de nye boligblokke er sat til at starte i juni i år.

Projekt med 300 boliger i Odense tager første skridt

Odense går på jagt efter 40 mia. kr. fra risikovillige investorer 

Mere fra EjendomsWatch

Mægler misbrugt i Rema-direktørs boligsalg for 120 mio. kr.

REMA-DIREKTØR I DOBBELTROLLE: En lokal ejendomsmæglers vurdering blev brugt, da Rema-direktør solgte et boligprojekt til små investorer for over 120 mio. kr. Mægleren afviser dog nogensinde at have lavet den pågældende vurdering. ”Vi er bare blevet brugt som en brik i et stort spil,” siger mægler.

Erhvervskunder sendt på jagt efter ny bank

Svenske Swedbank vil lukke sin danske afdeling, og det betyder, at bankens 500 danske erhvervskunder skal ud at finde sig en anden bank. Aftale med Sydbank gælder ikke danske kunder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier