EjendomsWatch

Odense-investor napper domicilejendom for tocifret millionbeløb

Colliers International har fundet køber til 2800 kvm stor domicilejendom, som blev udbudt til 29 mio. kr.

Foto: PR

Arbejdsgiverforeningen for den grafiske branche, Grakom, har fået solgt sin domicilejendom på Helgavej i Odense, meddeler mægleren på handlen, Colliers International.

Udbudsprisen for de 2829 kvm er oplyst til 29 mio. kr., og direktør i Grakom Thomas Torp oplyser i meddelelsen, at man "endte med at sælge til den pris, både Colliers og vi havde forventet."

"Sælger var fra start klar over, at det godt kunne tage tid at sælge en ejendom i den prisklasse i Odense," skriver Colliers.

Hvorvidt salget indebærer et prisnedslag, fremgår ikke.

Køber er oplyst at være det odenseanske investeringsselskab Rikkesege. Det er ifølge ejerregistreret kontrolleret af den lokale erhvervsmand Flemming Petersen sammen med medinvestorerne Jannick Skow og Christine Wåhlin.

Odense går på jagt efter 40 mia. kr. fra risikovillige investorer

Nye Odense-boliger for 69 mio. kr. klar til maj — købere står på spring

Markant Odense-ejendom er kommet på lokal investors hænder 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier