EjendomsWatch

Odense-investor napper domicilejendom for tocifret millionbeløb

Colliers International har fundet køber til 2800 kvm stor domicilejendom, som blev udbudt til 29 mio. kr.

Foto: PR

Arbejdsgiverforeningen for den grafiske branche, Grakom, har fået solgt sin domicilejendom på Helgavej i Odense, meddeler mægleren på handlen, Colliers International.

Udbudsprisen for de 2829 kvm er oplyst til 29 mio. kr., og direktør i Grakom Thomas Torp oplyser i meddelelsen, at man "endte med at sælge til den pris, både Colliers og vi havde forventet."

"Sælger var fra start klar over, at det godt kunne tage tid at sælge en ejendom i den prisklasse i Odense," skriver Colliers.

Hvorvidt salget indebærer et prisnedslag, fremgår ikke.

Køber er oplyst at være det odenseanske investeringsselskab Rikkesege. Det er ifølge ejerregistreret kontrolleret af den lokale erhvervsmand Flemming Petersen sammen med medinvestorerne Jannick Skow og Christine Wåhlin.

Odense går på jagt efter 40 mia. kr. fra risikovillige investorer

Nye Odense-boliger for 69 mio. kr. klar til maj — købere står på spring

Markant Odense-ejendom er kommet på lokal investors hænder 

Mere fra EjendomsWatch

Redder Roof Management: "Vi glæder os til at få skibet på ret køl"

Roof Management kan ånde lettet op, efter at branchekollegaerne fra Nectar Invest overtager ejerskabet fra bl.a. direktør Camilla Dalum og Gefion-direktør Thomas Færch. ”Man havde mistet blikket for det basale,” lyder det fra Nectar-ejer i et interview med EjendomsWatch. Ifølge Roof-direktør har flere købere været på banen. (Opdateret)

Innovater vinder udbud af 100 boliger i Kalundborg

På toppen af bakken ved Kalundborg skal der bygges boliger på 9500 kvm grund. Køb er betinget af lokalplan, som ventes på plads inden for et år. Planen er at finde en køber til projektet. Udviklingschef er optimist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier