EjendomsWatch

Jesper Damborg har fået odenseanere på nakken

Capital Investment med Jesper Damborg i spidsen er upopulær i dele af Odense. Årsag: En lysreklame.

Foto: Bo Svane/Polfoto

Ejendomsrådgiveren og kapitalforvalteren Capital Investment med Jesper Damborg i spidsen skal nok begynde i en anden by end Odense, hvis han går med planer om at etablere en fanklub.

I over et år har det skabt stor lokal opstandelse, at Odense Kommune har givet Capital Investment og reklamefirmaet Track One tilladelse til at opsætte en lysreklame i toppen af en ejendom, som Capital Investment købte for et par år siden for 75 mio. kr.

Til Fyens Stifstidende siger Jesper Damborg, at han personligt mener, at lysreklamen ligefrem pynter i Odense.

"Ja, absolut synes jeg det. Specielt med det byen gerne vil fremadrettet. Når den vil være en større og dynamisk by, så synes jeg absolut, at det er en god ting. Den slags findes også i København, og det findes også i andre byer, så hvorfor skulle det ikke kunne findes i Odense? Jeg kan virkelig ikke se, at det skulle være det store problem," siger han til avisen.

Ifølge avisen har flere politikere i Odense Byråd bedt By- og Kulturforvaltningen undersøge, hvad det vil koste i form af bl.a. erstatningskrav fra Capital Investment, hvis kommunen kræver reklameskærmen nedtaget, inden den 10-årige tilladelse udløber.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier