Arp-Hansen sætter ny regnskabsrekord

Danmarks største hotelkæde skummer fløden af den stigende efterspørgsel på hotelværelser samt selv eje og udvikle ejendomme. Det udløser 135 mio. kr. til ejerne.
Tivoli Hotel & Congress Center, som er ejet af Arp-Hansen Hotel Group. | Foto: Christian Lindgren/Polfoto
Tivoli Hotel & Congress Center, som er ejet af Arp-Hansen Hotel Group. | Foto: Christian Lindgren/Polfoto

Koncernen bag Danmarks største hotelkæde, Arp-Hansen Hotel Group,  tjente sidste år 321 mio. kr. før skat, hvilket var en stigning på knap 30 pct. Omsætningen steg med 14 pct. til 1,1 mia. kr. Det skriver Finans.

"Vi har lejet flere værelser ud, og vi har fået en god pris for dem. 2016 var et rigtigt godt hotelår med mange store kongresser i København, og det var godt for indtjeningen," siger Dorte Krak, adm. direktør i Arp-Hansen Hotel Group, til Finans.

Arp-Hansen Hotel Group har 11 hoteller i København, heriblandt Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel og Tivoli Hotel. Kæden bygger og ejer selv hotellerne i stedet for at leje sig ind i de bygninger, hvor de driver hotel.

Ifølge regnskabet udbetales der 135 mio. kr. i udbytte til ejerne, brødrene Henning og Birger Arp-Hansen. Ifølge Berlingske Business Magasin havde brødrene i den seneste opgørelse en samlet formue på 1,8 mia. kr.

Familieejet hotelkæde er kommet i milliardklubben

Ejer af First Hotel leverer sit bedste resultat nogensinde

Lange kontrakter lokker pensionskasserne ind i hotelbranchen

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også