EjendomsWatch

Lange kontrakter lokker pensionskasserne ind i hotelbranchen

Danske pensionsselskaber har fået øjnene op for at investere i hotelbranchen, da de blandt andet ser en fordel i de lange kontrakter. Det skriver Børsen.

Foto: PR

Gode tider i hotelbranchen får flere pensionsselskaber til at gå ind i hotelbranchen. Det skriver Børsen.

ATP har 2,7 mia. kr. investeret i hoteller i Danmark, og heraf er 1,9 mia.kr. investeret inden for de seneste 18 måneder, og det kan blive til mere.

"Vi kigger på hotelsegmentet lige så vel, som vi kigger på at investere i kontorbygninger og detailhandelsejendomme, og jeg vil sige, at hvis de rigtige investeringer på hotelområdet dukker på, så har vi helt klart kapacitet til at øge det," siger Michael Nielsen, der er direktør for ATP Ejendomme, som blandt andet har Scandic Hotels som hoteloperatør.

Han peger blandt andet på, at det er attraktivt, at operatørerne er indstillet på at indgå lange lejekontrakter.

Senest købte ATP Ejendomme halvdelen af hotel Marriott på Kalvebod Brygge sammen med Pensiondanmark, og AP Pension har indtil videre investeret et trecifret millionbeløb i hoteller og er ved at bygge et nyt hotel på Nørrebro i København

(Denne artikel er leveret af vores søstersite FinansWatch)

Pensionskasser satser milliarder på hoteller 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier