EjendomsWatch

Lange kontrakter lokker pensionskasserne ind i hotelbranchen

Danske pensionsselskaber har fået øjnene op for at investere i hotelbranchen, da de blandt andet ser en fordel i de lange kontrakter. Det skriver Børsen.

Foto: PR

Gode tider i hotelbranchen får flere pensionsselskaber til at gå ind i hotelbranchen. Det skriver Børsen.

ATP har 2,7 mia. kr. investeret i hoteller i Danmark, og heraf er 1,9 mia.kr. investeret inden for de seneste 18 måneder, og det kan blive til mere.

"Vi kigger på hotelsegmentet lige så vel, som vi kigger på at investere i kontorbygninger og detailhandelsejendomme, og jeg vil sige, at hvis de rigtige investeringer på hotelområdet dukker på, så har vi helt klart kapacitet til at øge det," siger Michael Nielsen, der er direktør for ATP Ejendomme, som blandt andet har Scandic Hotels som hoteloperatør.

Han peger blandt andet på, at det er attraktivt, at operatørerne er indstillet på at indgå lange lejekontrakter.

Senest købte ATP Ejendomme halvdelen af hotel Marriott på Kalvebod Brygge sammen med Pensiondanmark, og AP Pension har indtil videre investeret et trecifret millionbeløb i hoteller og er ved at bygge et nyt hotel på Nørrebro i København

(Denne artikel er leveret af vores søstersite FinansWatch)

Pensionskasser satser milliarder på hoteller 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier