EjendomsWatch

Familieejet hotelkæde er kommet i milliardklubben

Arp-Hansen Hotel Group er nu et milliardforetagende og ejer hver femte hotelværelse i København.

Tivoli Hotel & Congress Center, som er ejet af Arp-Hansen Hotel Group. | Foto: Christian Lindgren/Polfoto

Landets næststørste hotelkæde, Arp-Hansen Hotel Group kan fremvise et rekordregnskab, der for første gang sender hotelkæden op i milliardklassen. Det skriver Finans.

Således omsatte Arp-Hansen i 2015 for præcis 1 mia. kr. og fik et resultat efter skat på 205 mio. kr. Det er en fremgang på henholdsvis 15,6 pct. og 64 pct. fra året før.

"Resultatet betragtes som meget tilfredsstillende og som udtryk for, at det er lykkedes selskabet at udnytte de positive markedsvilkår optimalt," skriver ledelsen i sin beretning for året.

Arp-Hansen Hotel Group har rødder tilbage til 1960 og består af 12 hoteller placeret i København. I alt har kæden 3500 hotelværelser svarende til en femtedel af det samlede antal hotelværelser i København.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier