EjendomsWatch

Formueforvalter køber Hellerup-ejendom for trecifret millionbeløb

Capman foretager endnu et dansk opkøb. Mægler på handlen melder om en tendens inden for de højere prisklasser.

Den finske formueforvalter Capman har købt denne ejendom beliggende på hjørnet af Strandvejen og Ahlmanns Allé i Hellerup nord for København. | Foto: PR

Den finske formueforvalter Capman har foretaget endnu et opkøb i Danmark. Det drejer sig om en ejendom beliggende på hjørnet af Strandvejen og Ahlmanns Allé i Hellerup nord for København.

Sælger af ejendommen er det Aarhus-baserede ejendoms- og udviklingsselskab Bricks, skriver mægleren på handlen, Colliers, i en pressemeddelelse. Bricks har primært projekter og ejendomme i Aarhus og København.

"Ejendommen har ikke været offentligt til salg, Colliers International fandt sælgeren gennem netværk," siger Martin Busk, direktør og medejer af Bricks, i meddelelsen.

Ejendommen har et samlet etageareal på ca. 7370 kvm. Den indeholder 33 herskabslejligheder og 11 erhvervslejemål.

"Lige nu oplever vi stor efterspørgsel fra både danske og udenlandske investorer, men når vi taler ejendomme i denne prisklasse er det primært de udenlandske investorer eller de danske institutionelle investorer, der kan være med," siger Søren Lindbjerg fra Colliers Aarhus i meddelelsen.

Han har været mægler på handlen sammen med René Neesgaard, direktør og partner hos Colliers Vejle.

Også Keystone Asset Management har været rådgiver, mens SEB stået for finansiering.

Capman vil finde uslebne ejendomsdiamanter med ny fond

Colliers: Russiske og asiatiske ejendomsinvestorer på vej til Danmark

Formueforvaltere i ejendomsduel for tyske pensionsmilliarder

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier