EjendomsWatch

Formueforvalter køber Hellerup-ejendom for trecifret millionbeløb

Capman foretager endnu et dansk opkøb. Mægler på handlen melder om en tendens inden for de højere prisklasser.

Den finske formueforvalter Capman har købt denne ejendom beliggende på hjørnet af Strandvejen og Ahlmanns Allé i Hellerup nord for København. | Foto: PR

Den finske formueforvalter Capman har foretaget endnu et opkøb i Danmark. Det drejer sig om en ejendom beliggende på hjørnet af Strandvejen og Ahlmanns Allé i Hellerup nord for København.

Sælger af ejendommen er det Aarhus-baserede ejendoms- og udviklingsselskab Bricks, skriver mægleren på handlen, Colliers, i en pressemeddelelse. Bricks har primært projekter og ejendomme i Aarhus og København.

"Ejendommen har ikke været offentligt til salg, Colliers International fandt sælgeren gennem netværk," siger Martin Busk, direktør og medejer af Bricks, i meddelelsen.

Ejendommen har et samlet etageareal på ca. 7370 kvm. Den indeholder 33 herskabslejligheder og 11 erhvervslejemål.

"Lige nu oplever vi stor efterspørgsel fra både danske og udenlandske investorer, men når vi taler ejendomme i denne prisklasse er det primært de udenlandske investorer eller de danske institutionelle investorer, der kan være med," siger Søren Lindbjerg fra Colliers Aarhus i meddelelsen.

Han har været mægler på handlen sammen med René Neesgaard, direktør og partner hos Colliers Vejle.

Også Keystone Asset Management har været rådgiver, mens SEB stået for finansiering.

Capman vil finde uslebne ejendomsdiamanter med ny fond

Colliers: Russiske og asiatiske ejendomsinvestorer på vej til Danmark

Formueforvaltere i ejendomsduel for tyske pensionsmilliarder

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier