EjendomsWatch

Casa runder rekordomsætning

Entreprenørkoncernen Casas omsætning når nye højder, mens bundlinjen lider et mindre knæk.

Casa-ejer Michael Mortensen. | Foto: Michael Drost Hansen

Der er gang i forretningen hos udviklings- og entreprenørkoncernen Casa.

Den Horsens-baserede virksomhed kommer nemlig ud af 2016 med en omsætning på 1,4 mia. kr., hvilket er en stigning på 27 pct. fra året før. Ifølge Casa selv er der tale om den største omsætning nogensinde, lyder det i en meddelelse.

”Vi har siden 2012 haft en gennemsnitlig årlig vækst på 47% og er nu etableret blandt de største byggevirksomheder i Danmark. Vi har hovedsæde i Horsens, men mere end halvdelen af vores omsætning ligger i vores afdeling i København. Lige nu opfører vi mere end 100.000 kvm boliger i Hovedstadsområdet,” udtaler Michael Mortensen, stifter og adm. direktør i Casa.

På bundlinjen kan man dog ikke melde om den samme udvikling. Her falder årets resultat efter skat nemlig med mere end 4 pct. til 65 mio. kr.

En stor del af forklaringen på, at bundlinjen ikke følger med omsætningen skal findes i, at omkostninger til råvarer og hjælpematerialer er vokset med omkring 30 pct. til 1,25 mia. kr.

Casa er desuden vokset med mere end 30 pct. på medarbejdersiden i løbet af året, og der er nu 120 medarbejdere, der primært beskæftiger sig med projektudvikling og byggeledelse.

Casa trækker sig fra outletcenter i Kolding 

Jysk byggematador køber sig til magten i tøjfirma 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier