EjendomsWatch

Investorerne har fået mod på Nordhavn

Investorerne begynder at tro mere og mere på Københavns nye bydel Nordhavn, hvor det tidligere har været svært at finde lejere til erhvervslejemål, skriver Berlingske Business.

Foto: PR

Selvom det tidligere har knebet med at finde investorer til at sætte skub i Københavns nye bydel Nordhavns erhvervslejemål, er det en anden sag nu, skriver Berlingske Business.

For mens særligt pensionskasserne og større investorer har været tilbageholdne i området efter finanskrisen, har de nu fået vækket interessen igen. Det forklarede Anders Friis, partner og advokat i hos Plesner, som har del i byudviklingen i Nordhavn, på konferencen "Udviklingen i Nordhavn" tirsdag.

"I starten af Nordhavns udvikling så vi, at der måske var større behov for opstartshjælp til at komme i gang med byggeprojekter derude. Men efterhånden har området fået en sådan karakter, at By & Havn nu kan stille større krav til deres modparts finansielle styrke," siger han med henvisning til, at By & Havn ejer størstedelen af arealerne i Nordhavn.

Arbejdet med at udvikle Nordhavn begyndte i 2005, og i den første fase af byudviklingen har der været mulighed for at bygge 350.000 kvadratmeter med blandet bolig og erhverv, som kan huse 6000-7000 arbejdspladser og 3000 beboere, skriver mediet. Anders Friis forventer først, at Nordhavn-projektet vil slå igennem om 10 års tid.

Luksusbyggeri i Nordhavn kritiseres for nøl og sjusk

Nordhavn får biograf i verdensklasse 

Mere fra EjendomsWatch

Kaserne solgt til pengemænd fra Dubai – udlandsdansker spøger stadig

Tidligere militærkaserne i Nordsjælland er blevet solgt for et tocifret millionbeløb til udenlandske investorer. Udlandsdansker, der længe har forsøgt at overtage ejendommen, spiller stadig en rolle. Kurator i konkursboet, der sælger, varsler erstatningssag på baggrund af tidligere mislykkede handler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier