Bymidter og nethandel presser storcentre i favnen på restaurationsbranchen

Storcentre over hele landet opgraderer for fuld udblæsning deres spiseområder med øget udbud og kvalitet. Nethandel, lavt forbrug af traditionelle udvalgsvarer og konkurrence fra bymidter accelererer udviklingen, lyder spådommen.
AF MATHIES HVID TOFT, FØDEVAREWATCH

En tur i storcentret er oftere end tidligere lig med en tur på restaurant.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også