EjendomsWatch

Midtfynske ejendomsinvestorer lever på bankens nåde

Selskaberne bag i alt 67 udlejningsejendomme på Fyn er i alvorlig økonomisk modvind. Direktør tror på fremgang i år.

Midtfyske Ringe er hjemsted for to ejendomsselskaber, der knager økonomisk i fugerne. | Foto: Freja Ejendomme

To fynske ejendomsselskaber med en portefølje, der hovedsageligt er placeret i Ringe, Hesselager og i Rudkøbing på Langeland, knager i fugerne, skriver Fyens Stiftstidende.

Det er de to anpartsselskaber Lion Invest og Sol, der begge er omgærdet af usikkerhed omkring den fortsatte drift, skriver avisen.

Lion Invest, der ejer 32 ejendomme, herunder også i Vejle, Randers og Aarhus, drives af direktør Hans Jørgensen, men ejes af hans samlever. Selskabet har hvert år siden 2010 givet underskud.

"Problemet er, at ejendommene er faldet i værdi og er blevet nedskrevet til den nuværende værdi. Og det kommer til at påvirke regnskabet. Vores drift er sund nok, og vi har et godt forhold til vores bank og kreditforening. Så jeg er fortrøstningsfuld og forventer, at vi allerede i årsregnskabet for 2016 kommer ud med et lille overskud," siger Hans Jørgensen til Fyens Stiftstidende.

Det er hans søster, der ejer selskabet Sol med i alt 35 ejendomme. Her skriver revisor i seneste regnskab, at selskabet kun kan fortsætte, hvis det får økonomisk henstand fra det offentlige eller hvis kreditforeningen øger kreditten, fremgår det.

Midtfynsk sygehus kan blive til boligejendomme

Bytte-bytte-købmand: Fynske firmaer overtager hinandens domiciler

Fynsk almenkæmpe spreder sig til nye markeder

Lokal milliardær køber igen op på Sydfyn

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier